Пътни знаци , хранилки за КАТ (някой да сложи клипчето. Денис ме научи как, ама за vbox7. Тук не се справям.
https://www.youtube.com/watch?v=v_Xg9ie0ppI
И нека някой, с ръка на сърцето, да каже, че спазва всичките тези ограничения. Само така може да апелира към спазване на всички ограничения и аз да му вярвам! Другото е демагогия.
Прави ли са шофьорите да смятат, че КАТ дебне зад нереални ограничителни знаци за скоростта, вместо на местата, където стават катастрофи?
Четири часа и половина ще ви отнеме разстоянието от София до Видин, ако се движите с максималната разрешена скорост по международния път Е-79, между столицата и дунавския град. Ако спрете да си починете, разстоянието от 250 километра ще ви отнеме почти цял ден.
"Това са така наречените хранилки. Хранилката е вид знак, който ограничава скоростта до абсурдна стойност и създава напрежение в шофьора. Един глупав знак предизвиква отвращение на шофьора към закона и го предизвиква да не го спазва. Това от своя страна го прави нарушител"
Хайде наздраве, отивам да гледам сборая как ще играе. Много ми харесаха в първият мач, очаквам да са изненада. Пък каквото искате правете с темита. Каквото има, съм го казал. Ако някой иска, да го прочете още веднъж.. Който ме е разбрал, добре.