ВАЗ 2102 1600 турбо - LadaSport
- mzeto
- Регистриран: 20 февруари 2008
- Автомобил: ВАЗ 2105
- Контакти:
Re: ВАЗ 2102 1600 турбо - LadaSport
Попринцип ако има набити много пари в главата може да се завари като след това задължително се отшлайфа там където ляга тялото на разпределителния вал. Шанса обаче цепката да продължи да се отваря и след заварката не е малък. Причината-мотора е бил с вода през зимния период и е замръзнал
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book." - Moog "Mighty car mods"
Водата всяка есен се източваше, защото колата 3 години не е карах.
Спукването може да съм го причинил от 3-4 пъти прегряване на мотора.
Спукването може да съм го причинил от 3-4 пъти прегряване на мотора.
Давай една нова глава да ти направим и така. Старата остави за спомен или да ходи в Белканто. Само вземи клапаните и другите части. Това е.
- mitaka_bg_pd
- Регистриран: 20 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 21013
Докъде стигнахте с главата?
След като за едни месец ми се наложи не по моя воля да сменя две коли Ладата пак остана много на заден план. Колкото и да искам да стане за сега съм финансово изнасилен да е довършвам. Силно се надявам по-скоро да си позволя да е довърша. Все пак сега е време за морета, почивки парите все другаде се разпределят.
Кво се случва момчета , сетил съм се тия дни за вашия проект, че го четох преди с интерес. Събрахте ли двигател, ще го бъде ли Жигулито ? 

- mitaka_bg_pd
Засега колата е в застой момчето има други планове за напред обещаваме да радваме хората по пистите 

Здравейте.
След толкова години имаме раздвижване на темата.
Колата замина за мотор, кутия и всичко на куп да се прехвърля от Ладата на Невен от Добрич. Снимка по пътя за Дорич. Вече престигнала и паркирана в Добрич. Големи благодарности на Митко Николов, Иван Атанасов, Недко Бозаджиев и Невен.
След толкова години имаме раздвижване на темата.
Колата замина за мотор, кутия и всичко на куп да се прехвърля от Ладата на Невен от Добрич. Снимка по пътя за Дорич. Вече престигнала и паркирана в Добрич. Големи благодарности на Митко Николов, Иван Атанасов, Недко Бозаджиев и Невен.
- LADA-2107
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 13 април 2008
- Контакти:
Включвай се от време на време, че те забравихме бе момче! 

- mitaka_bg_pd
Абе темата не трябва ли да се корегира на ВАЗ 2102 1700 турбо?