На мен предницата ми я правиха там и уж струваше 30,а ми взеха 35лв.В друг сервиз преди това ми я бяха осрали и тука не успяха да я направят от първия път.След като прочетох книгите и вникнах как се прави я върнах за втори път и ми я направиха от-до по мой вкус,НО без да доплащам нищо.Викнах шефа показах му колко са ми объркани стойностите спрямо заводските и човека се съгласи,че няма какво да доплащам,защото не е моя грешка,а тяхна.
Грешката ти е,че си замълчал.Аз щях да искам да говоря с началника и да питам кое в откачането на 1 телче,насместване на крушката и закопчаване струва 5лв.Някакъв специален инструмент ли ползва,някакви майсторски умения ли се искат?! Отделно има си фиксирани цени.Щом реглажа е 10лв. освен да върти винтовете е повече от ясно,че може да се наложи и наместване на крушката и така.
Аз откакто преживях миналото лято цяла седмица изпълнена с ядове с тая предница въобще не си мълча и за най-малкото нещо,с което не съм наясно и не съм съгласен го правя на проблем,но без да правя някакви луди циркове естествено.В крайна сметка,който плаща той поръчва музиката.

Я ми кажи касове бележка издадоха ли ти и ако да каква е сумата отпечатана там?
Почвам да си мисля,че всички се правят на тарикати и пробват тоя номер със струва едни си колко пък накрая дължиш +5,10лв отгоре пък при когото мине.