Lada Vesta SW Cross - мнения и отзиви
- Frysco
- Зам. председател на ЛКБ
- Регистриран: 18 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 2106
- Контакти:
Честито. Ето, че започна да се пълни форума и със нови модели. Дълго чакахме този момент, но започна да настъпва.
- toneto66
- Регистриран: 29 януари 2009
- Автомобил: ВАЗ 21101
- Контакти:
Честито и от мен ,хубаво е да пусниш някоя и друга снимка;и двигателя да снимаш.
Определено има оживление по отношение на продажбите на марката в България! Да е честита на колегата новата придобивка и да си я кара със здраве!
благодаря за пожеланията,ще се пробвам да дигна малко снимки
- Марто
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 31 март 2008
- Контакти:
Честито, много километри да й навъртиш и хубави спомени да имаш !
Nobody gonna take my car, I'm gonna race it to the ground, Nobody gonna beat my car, It's gonna break the speed of sound, Oooh it's a killing machine, It's got everything, Like a driving power big fat tyres, and everything
О-хо, цветът е 496 (Фантом) или по нашенски "хамелеон", добър избор - носи доста на мръсотия
! Заради този цвят моята я чаках четири месеца, но не съжалявам!

- Oda Nobunaga
- Регистриран: 02 септември 2009
- Контакти:
Честито Колега!
Аз на моята Калина Крос вече 3000км и навъртях за 1 месец. И аз мога да кажа, че си струва всеки лев!

Аз на моята Калина Крос вече 3000км и навъртях за 1 месец. И аз мога да кажа, че си струва всеки лев!
- viksanlg
- Регистриран: 26 октомври 2010
- Автомобил: Лада Калина
- Контакти:
Честито и от мен колега! Колата изглежда много приятно и "стегнато". Смятам ,че си направил правилен избор и ще останеш много доволен от марката и се надявам на още детайлни снимки.Багажното отделение съсдава впечатление за простор и същевременно прибрано с всичките му там отделни нисши и джобчета!Под капака е също приветливо и както виждам руснаците се връщат малко назад с отделението между двигателя и купето където човек да може да си сложи едно парцалче ако се изцапа да проверява нивото на маслото или нещо друго.Това моята калинка го няма и малко ми е тегаво, защото мръсните парцали трябва да си ги слагам под седалката.
Пожелавам ти много безаварийни километри и удоволствие от шофирането с тази руска "кукла"
!
Пожелавам ти много безаварийни километри и удоволствие от шофирането с тази руска "кукла"

-
- Регистриран: 05 април 2018
Първо искам да честитя на колегата,и да му пожелая безаварийно каране
. Мога ли да помоля да сподели какви са му впечатленията от возията на новата Vesta Cross ?