Здравейте,
Вече навъртях на автомобила около 2200км. Скоро ще влизам в сервиз за ТО-0.
Малко първи впечатления и разход за тези километри.
https://drive.google.com/open?id=1lJgZ5 ... SQEkh16k0O
Първите 1000км. преминавха в запознаване с автомобила и неговото поведение на пътя.
Субективна оценка:
+ Високо положение на шофьорската седалка и много добра обща видимост в автомобила.
+ Просторен и висок салон. Аз съм 1,94см. и когато си наглася седалката над главата ми има още една педя до тавана.
+ Добра аудио система като качество и опции( USB, SD карта, Bluetooth).
+ Багажника се отваря и от дистанционното.
+ Задна седалка равна тип "диван", вместо ясно обособени две места и средна част.
+ Много добри фарове!!!
+ Тиха при извънградско каране. Тук руснаците са се постарали наистина. Явно помага и променените предавателни числа на скорсотната кутия 3,9. На 115км/h колата е на 3000об/м.
+ В седмицата в която имаше сняг и беше студено оцених и подгрева на седалките. Как ще се държи при по ниски температури все още незнам.
+ Смесен разход 6,1л/100км.
+ Добро и безшумно поемане на неравностите по пътя.( като най-прясна база за сравнение имам чисто нови служебни автомобили Skoda Fabia и Octavia)
+ Парното заграява изключително бързо и за минути вътре може да си по потник. Има втори контур за задните седалки. Не го бях забелязал при тест-драйва.
-/+ Въпреки на пръв поглед добрата сглобка при пробег около 500км. започна да се чува леко тракане от към кората на багажника при премианване през неравности. Оказа се излязъл от мястото си гумен виброзаглушител. *Само за информация багажната кора е твърда а не с ролка.
-/+ Бордовия компютър не показва реален разход на гориво. До 1000км. стоеше на около 7,4л/100км. По реално засичане с туба в ръка беше около 6,1л/100км при около 80-85% извънградско/15-20% градско каране.
- Задните врати не се затварят лесно като предните. Трябва си повече "лашкане".
- Лада Калина/Гранта имат известен "дефект" в скорсотните си кутии. Шум при ускорение и особено при използване на моторна спирчка при 2-ра и 3-та скорост. Въпреки опита на завода да го отстрани с подмяна на лагери, реално пак е там. Не е дразнещ и не се налага да се надвикващ с него. По скоро е като лек свист. Но човек не информан за това може да си помисли че колата е дефектна.
2000км.
https://drive.google.com/open?id=19dXgT ... geqcQ1vRhA
Субективна оценка:
+ Разхода по реално засичане стигна 5,7л/100км, но сега имах повече извънградско каране. Максималнaта достигана скорост е 110-115км/h. Бордовия компютър показва 6,8л/100км.
+ Пак ще сложа тук доброто обезшумяване. След маршрут Пловдив-Варна-Пловдив можех спокойно да слезна от колата без да чувам все още двигателя в ушите си

+ Мека возия.
+ За бордюри в града е перфектна. Следва да пробвам и на някой излет, но като се затопли.
+/- При висока скорост в завой се усеща леко накланяне. Казва си дума по високото окачване.
- Тъй като е с автоматични дневни светлини и не включва подсветката на таблото през много слънчев ден е трудно да се вижда бордовия компютър. Трябва да преминеш на габарити или къси.
- Пласмасата в салона се драска лесно. Едната врата вече падна в боя след като изпуснах колана и желязната ключалка я одраска.
- Трудно се натиска клаксона.
- На предния капак в предната му част няма гумена изолация и при обилен валеж влиза вода в двигателняи отсек.
Като цяло са много приятни впечатленията за мен и семейството ми. Приятелите не могат да повярват, че това е Лада, а таксиджиите ме спират и ме карат да им отварям автомобила и да им показвам двигателя.
Когато мина ТО-0 ще постна цената му и други впечатления до 3000км.
Поздрави!