Lada Vesta SW Cross - мнения и отзиви
-
- Регистриран: 05 април 2018
Здравейте! Какви са отзивите Ви за новата Lada Vesta Sw Cross ? Благодаря!!!
Май още никой тук не се е похвалил с такава! Вече са в наличност, така че би трябвало да е въпрос на време и във форума да се появи колега с този модел.
-
- Регистриран: 05 април 2018
Да,с огромно нетърпение очаквам да чуя мнение на колега,които карат Lada Vesta Sw Cross .
Платил съм точно Vesta SW Cross, но ще ходя чак другата седмица да я взема от София.
Очаквайте снимки, първи впечатления и отговори на въпроси.
Очаквайте снимки, първи впечатления и отговори на въпроси.
- LADA-2107
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 13 април 2008
- Контакти:
Ако не се лъжа видях такава в НАР Хасково миналата седмица. Изглежда впечатляващо. Дано и представянето да е най-малкото задоволително.
На Крос-а най-харесвам аранжировката на багажното пространство, с тези огранайзери е направо приказка - нареждаш си инструментите и по-дребните нещица и всичко е чисто и прибрано!
- kiril_bulgaria
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 21 март 2008
Ако вземаш кола, в която първите 150.000км носиш дори и отверка...., по-добре забрави за този модел.
Кроса, поне на външен вид е страхотен!
Гледах във Фейса снимките на Панар, наистина е кола-бижу!
Кроса, поне на външен вид е страхотен!
Гледах във Фейса снимките на Панар, наистина е кола-бижу!
Ще запазя коментара за себе си...kiril_bulgaria написа: ↑13 апр 2018 18:51Ако вземаш кола, в която първите 150.000км носиш дори и отверка...., по-добре забрави за този модел.

Здравейте, от петък 13 съм собственик на Веста св крос, ясно е че за толкова кратко време трудно би било да дам обективно мнение , но за тези км. които ги изминах от Хасково до Русе мога да кажа че
си заслужава всеки лев. Първото ми впечатление е че волана е изключително лек и директен, спирачките са супер, седалките са удобни , това че е наблъскана с екстри е едно на ръка, установих че има вградена аларма -заводска, достатъчно обезшумена е /поне за мен-досега карах хонда сивик 2003 г-а там с шумът знаем как е/, другото което ме изненада са гумите pirelli p7 не очаквах да са маркови, задните спирачки са дискови/ въпреки твърдението на тех.директор на нар че са барабанни, явно и той не е знаел/, подгрева на седалките с три степени, фаровете са с регулиране и са доста ярки от десетобалната система ги оценявам с 8, Разход на гориво няма да засичам първите 5000 км, все пак двигателя трябва да се разработи. Ако иска някой да пита на разположение съм , а за колеги от Русе който иска може да я види на живо.
си заслужава всеки лев. Първото ми впечатление е че волана е изключително лек и директен, спирачките са супер, седалките са удобни , това че е наблъскана с екстри е едно на ръка, установих че има вградена аларма -заводска, достатъчно обезшумена е /поне за мен-досега карах хонда сивик 2003 г-а там с шумът знаем как е/, другото което ме изненада са гумите pirelli p7 не очаквах да са маркови, задните спирачки са дискови/ въпреки твърдението на тех.директор на нар че са барабанни, явно и той не е знаел/, подгрева на седалките с три степени, фаровете са с регулиране и са доста ярки от десетобалната система ги оценявам с 8, Разход на гориво няма да засичам първите 5000 км, все пак двигателя трябва да се разработи. Ако иска някой да пита на разположение съм , а за колеги от Русе който иска може да я види на живо.
- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 21099
- Контакти:
Само SW CROSS е с дискови спирачки, SW, които не са Cross са с барабани отзад. Честито и чакаме повече снимки и информация.
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали