Морска среща ММЦ Приморско
- Frysco
- Зам. председател на ЛКБ
- Регистриран: 18 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 2106
- Контакти:
Здравейте. Имам една идея, която искам да ви споделя. Да направим една среща на морето-плаж, почивка, веселба. Мястото е познато за някои- ММЦ Приморско. Правили сме такива срещи през 2008 и 2009. Намира се между град Приморско и град Китен. Представлява голям отделен комплекс от хотели и бунгала. Сградния фонд е почти напълно реновиран. Моята идея е за бунгалата, които са отделни масивни постройки, с климатик, реновирани през 2007. Датите които съм набелязал са между 2-ри и 10-ти септември. Цената до 6-ти е 57 лв, а след това е 45 лв за цялото бунгало, което разполага с три или четири легла. В цената влиза само закуска, но може и на три храненета и на ол инклузуиив, което не знам какво включва. В комплекса има басейн и заведения, плажа е близо, може да се спира пред бунгалата (стига да не е натъпкано с коли от други почиващи) такса паркинг е лев на ден. Ако мнозинството реши, може да е само след 6-ти до 10-ти, но аз планирам да съм там между посочените дати, тъй че кой, както му е удобно.
Резервация всеки ще трябва сам да си направи. Телефон 0885853449. Нямаме отстъпки, така че за тях, това че сме от Лада Клуб е без значение.
Надявам се да има интерес. Прилагам и снимка на ценоразписа, съжалявам за лошото качество на ксерокопието.
Резервация всеки ще трябва сам да си направи. Телефон 0885853449. Нямаме отстъпки, така че за тях, това че сме от Лада Клуб е без значение.
Надявам се да има интерес. Прилагам и снимка на ценоразписа, съжалявам за лошото качество на ксерокопието.
Много добра идея.
На събора стигнах до извода, че 1 път в годината ни е малко.
Получи се предложение за среща във Враца през октомври например...
В Плевен при добро желание по всяко време...
Кой когато може. Така се роди идеята да споделяме желания и място за среща. Радо е пръв с предложение за Приморско.
Аз ще направя всичко възможно за 3 нощувки от 05.09 до 09.09 да присъствам

На събора стигнах до извода, че 1 път в годината ни е малко.
Получи се предложение за среща във Враца през октомври например...
В Плевен при добро желание по всяко време...
Кой когато може. Така се роди идеята да споделяме желания и място за среща. Радо е пръв с предложение за Приморско.
Аз ще направя всичко възможно за 3 нощувки от 05.09 до 09.09 да присъствам

Владимир, Станимир, Любомир и Красимир Преди имах 4 теории как се гледат деца, сега имам 4 деца и нито една теория как да ги гледам!!!
- tojaga
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 23 февруари 2008
- Автомобил: ВАЗ 21083
Аз ще мина да се видим на по бира, две.
- LADA-2107
- Регистриран: 13 април 2008
- Контакти:
Ще се постарая да съм със Самарата.
Дано ме пуснат от работа.
Дано ме пуснат от работа.
- johny_x3m
- Представител на ЛКБ
- Регистриран: 12 октомври 2008
- Автомобил: ВАЗ 21061
- Контакти:
Аз получих подарък от жената билети за F1 на Монца, така че между 31.08 и 6.09 ще съм извън страната. Но евентуално ако ме пуснат мога да прескоча за уикенда да се видим, така и така не сколасах за събора.
P.S.Между другото благодаря за плакета, не го очаквах и ме изненада приятно. Вече съм го сложил на работа във витрината с купи и грамоти.
P.S.Между другото благодаря за плакета, не го очаквах и ме изненада приятно. Вече съм го сложил на работа във витрината с купи и грамоти.
- Frysco
- Контакти:
Ще се радвам да те видя в Приморско.
Имам планове за следобедите докато сме там:
-В Приморско и в Китен работят летните кина. Програмата в Приморско за момента може да видите тук: http://programata.bg/?p=31&l=1&c=4&id=458
Цените са приемливи, 5 или 6 лв за възрастен, в зависимост 3Д ли е или не е.
-Също така, ми хареса разходката с лодка по Велека. Цената е 15 лв за възрастен, като разходката продължава час и половина, влиза навътре срещу течението на реката, където гората е недостъпна по сушата, а наобратно до плажа на устието (без да влиза в морето, оказва се недостъпно от камъни). По време на разходката капитана разказва за видовете дървета, птици и земноводни. Има къде да се остави колата. Предлагат също и двуместни канута за гребане, на цена 15 лв за час.
-В Ахтопол предлагат 40 минутна разходка с лодка в морето, по маршрут Фара - Гръцкото училище - Плажа - Къмпинг "Делфин" и обратно. Цената е 9 лв на възрастен. Лодките са с бордови двигател, но са малки, трябва спокойно море. Плиска вода вътре затова-джапанки.
-В Созопол има линия на кометата до Несебър, скъпичко е - 25 лв в посока за възрастен, за дете наполовина, времетраене 55 мин. По час са, не работят в лошо време. Мисля че първата е в 10:30 от Созопол, от Несебър последната в 18:00, не забравяйте че трябва да се плаща и паркинг за колата-2 лв на час или за цял ден...
-До Приморско има и малко летище, където евентуално може да предлагат разходка по въздуха, но не съм проучвал как са цените и условията, има ли изобщо такива услуги. Във всеки случай често се виждат хвъркащи апарати там...
-Отново в Приморско има водолазен център, където срещу скромната сума от 70 лв организират еднодневен курс за гмуркане. http://www.poseidonbg.com/index.php/2-u ... uba-diving
Заема сутрешната част от деня...
-Това са само малка част от възможностите в района. Някои са евтини, някои са скъпи, но идеята е да има възможности и разнообразие и да направи срещата по интересна и приятна. Отделно от това, винаги има възможност за традиционните разходки из Созопол, Ахтопол, Царево и другите градчета наблизо.
-От събитията които са ми известни за момента, има ретро парад в Созопол на 2-ри септември.
-От 4-ти до 10-ти септември ще се проведе 10-тия национален офроуд събор, в района на плаж "Перла 05" до Приморско. Не знам обаче, поне до момента, ще има ли някакви състезания и от сорта, които да са удачни за нас, като публика.
-Няколко думи и за изхранването - в ММЦ работи механа "Рубин", които готвят вкусно и на приемливи цени: обедно меню - супи от 2-3 лв, основно 4-5 лв, десерт 2-3 лв, малка пица 7-8 лв, напитки - кафе дълго 1.50 лв, кола 2 лв, газирана вода 1.50 лв. За алкохола не знам, аз концентрат не употребявам, Сашо ако помни може да каже колко беше малката ракия. Иначе към нощувката има включена закуска на блок - маса, която не е лоша, от 7.30 до 10.00. Има право за ползване на басейна и безплатен шезлонг, има развлекателна програма/анимация, игри (петанг) и занимания за децата.
И така, ако намеря още нещо-ще допълвам...
Имам планове за следобедите докато сме там:
-В Приморско и в Китен работят летните кина. Програмата в Приморско за момента може да видите тук: http://programata.bg/?p=31&l=1&c=4&id=458
Цените са приемливи, 5 или 6 лв за възрастен, в зависимост 3Д ли е или не е.
-Също така, ми хареса разходката с лодка по Велека. Цената е 15 лв за възрастен, като разходката продължава час и половина, влиза навътре срещу течението на реката, където гората е недостъпна по сушата, а наобратно до плажа на устието (без да влиза в морето, оказва се недостъпно от камъни). По време на разходката капитана разказва за видовете дървета, птици и земноводни. Има къде да се остави колата. Предлагат също и двуместни канута за гребане, на цена 15 лв за час.
-В Ахтопол предлагат 40 минутна разходка с лодка в морето, по маршрут Фара - Гръцкото училище - Плажа - Къмпинг "Делфин" и обратно. Цената е 9 лв на възрастен. Лодките са с бордови двигател, но са малки, трябва спокойно море. Плиска вода вътре затова-джапанки.
-В Созопол има линия на кометата до Несебър, скъпичко е - 25 лв в посока за възрастен, за дете наполовина, времетраене 55 мин. По час са, не работят в лошо време. Мисля че първата е в 10:30 от Созопол, от Несебър последната в 18:00, не забравяйте че трябва да се плаща и паркинг за колата-2 лв на час или за цял ден...
-До Приморско има и малко летище, където евентуално може да предлагат разходка по въздуха, но не съм проучвал как са цените и условията, има ли изобщо такива услуги. Във всеки случай често се виждат хвъркащи апарати там...
-Отново в Приморско има водолазен център, където срещу скромната сума от 70 лв организират еднодневен курс за гмуркане. http://www.poseidonbg.com/index.php/2-u ... uba-diving
Заема сутрешната част от деня...
-Това са само малка част от възможностите в района. Някои са евтини, някои са скъпи, но идеята е да има възможности и разнообразие и да направи срещата по интересна и приятна. Отделно от това, винаги има възможност за традиционните разходки из Созопол, Ахтопол, Царево и другите градчета наблизо.
-От събитията които са ми известни за момента, има ретро парад в Созопол на 2-ри септември.
-От 4-ти до 10-ти септември ще се проведе 10-тия национален офроуд събор, в района на плаж "Перла 05" до Приморско. Не знам обаче, поне до момента, ще има ли някакви състезания и от сорта, които да са удачни за нас, като публика.
-Няколко думи и за изхранването - в ММЦ работи механа "Рубин", които готвят вкусно и на приемливи цени: обедно меню - супи от 2-3 лв, основно 4-5 лв, десерт 2-3 лв, малка пица 7-8 лв, напитки - кафе дълго 1.50 лв, кола 2 лв, газирана вода 1.50 лв. За алкохола не знам, аз концентрат не употребявам, Сашо ако помни може да каже колко беше малката ракия. Иначе към нощувката има включена закуска на блок - маса, която не е лоша, от 7.30 до 10.00. Има право за ползване на басейна и безплатен шезлонг, има развлекателна програма/анимация, игри (петанг) и занимания за децата.
И така, ако намеря още нещо-ще допълвам...
- D.Dakov
- Регистриран: 04 март 2010
- Автомобил: ВАЗ 2104
- Контакти:
И аз ще дойда
Може би ще е без ладата ама това няма голямо значение. Само да видя как ще стане с отпуската, ако ли пък не става ще е за уикенда.

- Frysco
- Контакти:
Ладата не е задължителна... и аз ще съм без Лада.
- LADA-2107
- Регистриран: 13 април 2008
- Контакти:
Срещата се получи много добре. Аз лично съм много доволен и щастлив, че успях да прекарам няколко дни с добри приятели и колеги, да се откъсна от "сивото ежедневие", да разпусна. Благодаря на главния виновник Радо, благодаря на Нели и Даков. Радвам се, че Коцето, Яна, Евгени и Дидо успяха да намерят време да ни посетят.
- Frysco
- Контакти:
Аз също много ви благодаря за чудесната седмица, персонално-Нели, Влади, Стаси, Любо, Краси, Сашо, Дидо Даков, Дидко, Коцето, Евгени, Иглика, Яна и всички други които се отбиха. Тази среща ме направи един по-щастлив човек.