Ниски обороти
-
- Регистриран: 28 януари 2016
- Автомобил: ВАЗ 21214
Ниски обороти
Здравейте колеги от вчера кралицата ( Лада нива 2002) ми прави едни номера като е студена работи както трябва като загрее в работна температура почва да клати оборотите между 800 и 900 и осезаемо се чува че мотора не работи както трябва, това го прави и на газ и на бензин , изчетох темите за оборотите но не намерих тема за ниските всеки пише че се форсират от 1500 до 2500 затова пуснах нова. Благодаря предварително!!!
- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 21099
- Контакти:
Ниски обороти
Колега, колебанието на оборотите, дали нагоре или надолу са породени от едно и също нещо или проблемен стъпков мотор за празен ход или засмукване на въздух от някъде.
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали
-
Ниски обороти
Ами не е стъпков мотор защото е сменен, преди да почне да го прави този проблем като я изключа от скорост и я пусна по инерция си държеше 1400-1500 оборота, сега само че не е угаснала като я пусна по инерция. Излезна ми някаква грешка p0132 Датчик кислорода до нейтрализатора вьйсокие уровения въьйходного сигнала, изчистих я и сега не се появява, почва да ми прилича на уанда сонда но коя е един господ знае
-
Ниски обороти
Ето каква грешка ми даде. P0132
Кислороден датчик преди катализатора (1-ви ред цилиндри за V-образен двигател) – напрежение над допустимата граница
Кислороден датчик преди катализатора (1-ви ред цилиндри за V-образен двигател) – напрежение над допустимата граница
Ниски обороти
Това вероятно е първата ламбда сонда, тази която е преди катализатора.
-
Ниски обороти
И аз така си мисля но ще я измеря първо, в нете имаше някакви стойности които трябва да показва пък ще видим.