Като заварчик и като разбирач на заварките съм меко казано гола вода, нищо немога да ти кажа като свойства и качества на едната и на другата заварка, обаче като стаж, от 13 години съм активен шофьор, и първата ми кола беше Сиера с обърнати джанти, после да речеме 10 години вазовици с (айде ще им викаме разварки

), и днес вече повече от половин година карам на сравнително доста по тежка кола, заварявани лично от мен(пак казвам в мойте представи, не съм заварчик) на ЦО джанти, и то две заварки по около метър и триисе на джанта, и смело мога да ти заявя че няма да имаш ядове с това. Тоя дето ти го говори такива, да не би да иска изкара пари от теб? А твоите джанти, е ясно какви са, но така си им казват хората, реално широкия борд на донорската джанта е обърнат, и реално са разширени, откак са от два широки канала събрани

, абе се тая полемики, важното е че са широки и хоум меид

, къв цвят ще ги правиш, на малко хора им се нрави, както аз си ги карах всяка различен цвят, предполагам че заради ръждата си ги напръскал сега така, за белата 5ца ли ги сделаш?