Страница 1 от 1

От септември 2019 - без Лада в България

Публикувано: 10 яну 2019 17:44
от kiril_bulgaria
Лада се изтегля от Европа
Бях го прочел, но си мислих, че е фалшива новина.
https://autoobserver.bg/lada-se-izteglj ... 5bFdGsFVWk


А сега вече официално мнението на Пънар, може да го видите във Феисбука.
Дано да има и друго решение за България, ама надали. Ние сме част от Европа.
Още повече, че г-н Путин, с пренебрежение не ни поздрави за Нова Година. То гъзоблизовци, без собствено мнение, никои не ги смята за хора.

От септември 2019 - без Лада в България

Публикувано: 11 яну 2019 08:04
от LADA-2107
Значи ще трябва сериозно да седнем и да помислим дали ни трябва нова Лада преди да са спрели да ги продават.

От септември 2019 - без Лада в България

Публикувано: 11 яну 2019 14:32
от Стаменов
Кирил, не за първи път публикувате откровени фейкове. Това откъде и как се осведомявате, разбира се си е ваша работа, а препубликуването им - на администрацията на форума. Поне да бяхте видели датата на публикуваното - 07.09.2018. Мислите ли, че оттогава най-авторитетните руски автоиздания нямаше да подхванат новината, сал ми ти един български "автонаблюдател".
Всъщност написаното вече е факт - от септември 2018 Калина и Гранта не се продават (поне не и в България), дали обновената Гранта ще получи сертификации - тяхна си работа.
Какво е написала лицето Пънар ни най-малко не ме интересува - оставаше и това да ми е източника за автомобилния свят. На официалната им страница в ФБ не виждам обаче нищо такова. А ако се готвят да зарязват тоя бизнес (вноса), ще се намери кой да ги замести по един или друг начин, аман от йезуитщини.

ПП. Не че по принцип е невъзможно - последните години станаха големи преструктурирания по световните автопазари.

От септември 2019 - без Лада в България

Публикувано: 11 яну 2019 16:44
от Viper
Това е капитализъм, където има пазар, няма смисъл от изтегляне, Лада като цяло не е нищо повече от рено-нисан за руския пазар в момента, нишата за този тип автомобили в България е заета от Дачия, която е най-продавания нов автомобил в момента. АвтоВАЗ, като цяло нямат голям дял в европа, по същия начин американците нямат готините японски и европейски модели, а ние нямаме готините американски и т.н.
Сега се сещам нещо интересно за България, моята 2106 е 93та година, и всеки ми казва "как тей може" , че е била изтеглена от България още тогава и са ни оставили само 7цата, така че няма да е нищо ново дори да е факт, което ме съмнява.
ПП. Ни най-малко не ме топли, че другаря Путин не ни бил поздравил, не държа да ме поздравява по какъвто и да е повод :cheers:

От септември 2019 - без Лада в България

Публикувано: 11 яну 2019 18:23
от Денис И.
Viper написа:
11 яну 2019 16:44
американците нямат готините японски и европейски модели
Не само, че имат всички нови японски и европейски автомобили, а Европа няма готините модели, които са само за северноамериканския пазар.

А по темата ... и аз не мисля, че АвтоВАЗ ще преустанови доставката на Лада в Европа. Германия и е силен пазар, Унгария също. В България и Гърция доста се кара 4х4.

От септември 2019 - без Лада в България

Публикувано: 11 яну 2019 22:23
от Дрон
Ще поживеем, ще видим. Най-много да се появят брандирани Дачии. Никога не съм разбира бранд-енджинийринга, една и съща кола с различна емблемка, но различни представители. Па нека направят некъв кенеф Ре-Ни-Ла-Да и да продават отпадъци, не да харчат пари за реклами, вносители и подобни


Бтв за феновете на японЦките скрапове, именно за САЩ се изнасят и произвеждат що годе коли... ама друго си е Жедеме отпадък, дори жълтурчета за там са принудени да правят автомобили, а не копторчета като за Европа и ЖеДеМе

От септември 2019 - без Лада в България

Публикувано: 12 яну 2019 09:06
от auto_forum
WLTP стандарта е вече въведен и у нас от септември 2018.

От септември 2019 - без Лада в България

Публикувано: 14 яну 2019 21:38
от kiril_bulgaria
Със сигурност е феик новина. Някой някъде е решил да направи антиреклама на Лада. И аз се хванах на въдицата.
По-добре да се изтрие темата, за да не се създава смут.

:cheers: