Благодаря за подкрепата! Колега, мисля да не се занимавам с чопстери и скъсявания, идеята е колата да дрифти, колкото по-къса е, толкова по-трудно се контролира това. иначе би било яко 5-ца или 7-ца двуврата
Относно МС-а и прочее, рампа ще използвам или от ауди А4 или от пежо 106 с инжектори 280кубикови, бобина за високо напрежение САЖЕМ двойна, за астри 306-ци 106-ци и прочее, няма да се мъча с електронното запалване дето имам, което работи супер, но не и за това което съм намислил, проблемчетата и по-скоро играчката ще дойде с монтажа на датчик на маховика, така, че да може да захраним мозъка на ЕКУ-то с информация кога кое бутало къде е, както и оборотомер, за да се знае какво се случва. Трябват ми и малко изчисления за шайбите на компресора, тъй като КПД-то тава му е 14 000 оборота, идеята е колата да има средни и високи обороти, тоест там да е силна, а в ниските просто да си се движи нормално. Като цяло за навръзването, или по скоро за идеята за датчиците ще се допитам до няколко доста добри мапери в София, след това някой трябва буквално да измисли стартова карта за тоя автомобил. Най- лесно е да сложа ламда сонда и тинтири минтири. Ще видя къде ще бодна компресора като цяло, къде ще фитне кулера, радиатора трябва да изнеса напред и да сложа по-голям, вероятно или нивов или от друго, че и загряването ще е фактор, ел перка, ПОНЕ една ще има, акумолатора отзад трябва да изхвърля, да намеря друго място на казанчето за чистачките и такива ми ти работи. Ако някой знае как се набиват фарове от голф 2 може да сподели житейски опит, че сега е с Н4 ама няма кристални фарове за ВАЗ

Разбира се в момента това ме бърка най-малко, механиката трябва да е перфектно изпипана първо, за да почна да си играя с някакъв външен и вътрешен вид.
Гоня балансирана кола за дрифт, със силно изявени средни и високи обороти, не ми върши работа наточен ладов мотор, защото там изпаднеш ли от обороти-край, умира работата. Отделно ми е мерак да направя кола с механичен компресор.