ВАЗ 2121 - Даниел
- Даниел
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 28 октомври 2012
ВАЗ 2121 - Даниел
Здравейте Колеги! Имам въпрос: Как се регулира раздатката на Лада Нива ( много се извинявам ако някъде е писано и сега пак се налага да ми обясните на мен , преди съм чел от няколко места но беше отдавна и сега не си спомням кое къде и как беше.. ) Като сглобихме и започнахме да караме Нивата започнаха да се чуват и усещат куп неща.Получават се някакви отмятания и подчуквания ( при 40 -50 км се усещат най-много, а при около 100 км е като центрофуга
). Ходихме до няколко сервиза за консултация и съвет , но всички бягат от нея като дявол от тамян. ( всеки казва едно и също: Те така си трескат , свиквай. )

- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 21099
- Контакти:
ВАЗ 2121 - Даниел
Колега, темите в раздел "Моят автомобил" не са за решаване на проблеми, а за представяне на автомобила ти, целта на тези теми е друга.
Има си технически раздели за отделните модификации. Ако беше потърсил с търсачката или беше разгледал раздела за Нива, щеше да попаднеш на следната тема: Официален и проверeн начин за центроване на раздатката
Има си технически раздели за отделните модификации. Ако беше потърсил с търсачката или беше разгледал раздела за Нива, щеше да попаднеш на следната тема: Официален и проверeн начин за центроване на раздатката
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали
- Даниел
ВАЗ 2121 - Даниел
Привет,да направя леко раздвижване по темата с Нивата.
Есента на 2018та бе цялостно пребоядисана от мен с акрилна боя на Новол. Есента на следващата годи на 2019та поднових визията,защото ме ръчкаше страшно ама наистина страшно много и беше останала половин кутия боя.
Есента на 2018та бе цялостно пребоядисана от мен с акрилна боя на Новол. Есента на следващата годи на 2019та поднових визията,защото ме ръчкаше страшно ама наистина страшно много и беше останала половин кутия боя.

- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 21099
- Контакти:
ВАЗ 2121 - Даниел
Остава само и задните светлини да намериш как да ги направиш като на Urban-a 
Гледай това видео, може да намериш някоя готина идея:

Гледай това видео, може да намериш някоя готина идея:
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали
- Даниел
ВАЗ 2121 - Даниел
Мислех да сменя престилката и багажника в един момент ,но някак свикнах да я гледам с долен стоп и ми хареса. Вградих рекаро седалки от голф 4 отпред и отзад и понеже е работния кон в семейството последните 4-5 години замръзна до този етап. Живот и здраве справя ли се с 2103 ще разчовъркам Нивата отново.