Благодаря на Ясен, за дето имаше търпението да чака почти цяла година, докато дойда да си я прибера. Както и за уважителното отношение, което семейството му прояви към мен.

Щастлив съм до безкрайност, а още по-щастлив станах, като я подкарах.

Много, много съм очарован от Лада Класика. Видях я - светло зелена, оригинална боя. Като отворих вратата - вътре мирише странно. Мирише готино, свежо, на ново.

И, да - разход на бензин - 21л. А95 ~ 245 км. смесено София-магистрала-Пловдив-село-Пловдив.
Мако история...от yasss, извадка от стария форум:
Малко недобри снимки, скоро по-подробни....,,Иначе малко инфо за мен и ладата: наследих я около преди 4 години от дядо ми, но миналата година станах на 18 и месец след книжката започнах да я карам. Тогава беше на 63500 км, сега е на 66000. Като цяло е супер запазена, дядо ми е бил манияк на тази тема. Отвън тук- таме има ръждиво, но не е фатално. Вътре е доста запазена, с оригинална тапицерия. В техническо отношение, колата е с доста добри характеристики, защото при повреда всичко е сменяно с ново. Плюс факта, че дядо ми винаги чакаше да загрее, преди да потегли, не я е мъчил постоянно с ниски обороти в града, но не й даваше много зор и резултата е налице. Единственото, което съм променял наистина е радиото + 2 колони на задната кора (отпред си имаше) и съм много доволен..."

ПС Момчиле, яд ме е, че не се видяхме, ама така се случи. Иначе, все още си желая онези хубави, дядови нещица, дето си ми изнамерил. Нищо де, така или иначе - мои са си, ти ги пази, че прекрасно ще се впишат в бежавия салон.