Мнение
от butaloto. » 29 ное 2020 20:58
Та така, да се включа с малко актуална информация за ладата. След писта София тази година и техническо недоразумение в последната обиколка, лишаващо ме от точки и по-добра позиция по брой обиколки.. решихме, че колата трябва да бъде подведена под обстоен преглед и основна техническа намеса. С тази тежка задача се нае Светослав Савов.
Във времето има много претрупани от мен технически възли, механически сглобки с лоша надеждност.. в следствие на различни причини. Бързане, недоглеждане, работа в полеви условия, подготовка на автомобила в последния момент за някое мероприятие и т.н.
Конкуренцията става все по силна, автомобилите все по подготвени, инвестициите все по сериозни..
На последното състезание в купа Лада се оказа, че само аз и още една Лада бяхме със стандартни ск кутии. Масово са оборудвани вече с дог бокс кутии, редени, правозъби .. инвестират се най малкото по 3500лв в трансмисии от Унгария.
В сервиза при Светльо най напред се заехме с още олекотяване на автомобила и изчистване на техническите грешки натрупани във времето. Оказа се че съм с 60кг по тежък от опонентите. Чакам тази седмица да пристигнат и новите по леки капаци. Работи се прецизно, без да се бърза.. Отзад цялата задница е на полиерутан, отпред окачването е ревизирано, по моторния отсек също се отдели много време.. а в купето тече трескава работа.
Евала Светльо за отделеното времето и жеста , надявам се догодина да няма пречки и да сформираме един отбор!
-
Прикачени файлове
-

-

-

-

-

-

Две неща никога няма да забравят сетивата ми - уханието на хубавата жена и мириса от старата Лада.