- https://www.vbox7.com/play:701f2cf1
ВАЗ 21083 - skyline87
- Frysco
- Зам. председател на ЛКБ
- Регистриран: 18 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 2106
- Контакти:
Re: Лада Самара
По добре ли стои на завоите с тея пластмаси по нея?
Охааа, с този борден двигател и синьо табло направо ми пълни душата.
Какво е правено по нея, освен оптичния тунинг?
Какво е правено по нея, освен оптичния тунинг?
Лада Трепачка ! Перфекна е!
- lp_devil_1500s
- Регистриран: 16 април 2008
Супер е Самарката. 

- Frysco
- Зам. председател на ЛКБ
- Регистриран: 18 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 2106
- Контакти:
Не цитирам предходното мнение.
Ти как мислиш, колежке? Може ли да си кажа малоумното мнение или не ми позволяваш?
И защо да не говорим за моята кола?
Ти как мислиш, колежке? Може ли да си кажа малоумното мнение или не ми позволяваш?
И защо да не говорим за моята кола?
Макар и с пластмаси,висока си седи.
Някак си не се връзва. Иначе,бронята определено е много удачна,за разлика от други космодруми.
ПС А,оная синята,дето сега се прави...не виждам какво лошо й има. Или може би на някой не му харесва,щото няма ляти джанти и 100 кила спойлери...

ПС А,оная синята,дето сега се прави...не виждам какво лошо й има. Или може би на някой не му харесва,щото няма ляти джанти и 100 кила спойлери...

- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 21099
- Контакти:
За да изглежда успешно една Самара със спойлери трябва да се влжат МНОГО пари .... сега ако някой ми каже, че на Иван самарата без никакви спойлери изглежда по-зле от тази ... е не знам какви изкривени възгледи имате.
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали
- Dragan_Trial
- Регистриран: 08 март 2008
- Контакти:
Браво за ентусиазма! Наистина колата е уникална и щом на теб ти харесва - значи си постигнал нещо!
Има хора, които развиват двигателя на колата си, има и хора, които развиват външния вид на колата си! Колкото едните имат право на съществуване, толкова и другите!
Важното е да правиш нещо, а пък ако го правиш на Лада - значи тук ти е мястото! 
Има хора, които развиват двигателя на колата си, има и хора, които развиват външния вид на колата си! Колкото едните имат право на съществуване, толкова и другите!

Смятам, че тунинга под предния капак е много по важен от оптичния и ако няко си мисли, че благодарение на спойлерите колата ще хвръкне, то много се лъже!