Лада Гранта - Nicko
-
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 13 ноември 2016
- Автомобил: Лада Гранта
Лада Гранта - Nicko
Здравейте! От доста време не е писано по темата , но до тук- 60 000 км. вече на газ от 15000 имаме доста прилична кола за цената си. Всичко си работи нормално, като си позволих за което и не съжалявам да сменя марка и модел на масло и свещи. По предписание вече трябва да сменям ремъци ролки и водна помпа но лично аз ще се въздържа да сменя оригиналните още малко. Ще си го определя по мое осмотрение. Лично за себе си имам възможността да си сменям дребни консумативи по колата. Отдавна сме с филтър с активен въглен за купето и разни си маркови глезотиики подходящи за читав автомобил. Мога да се похваля само с изключително икономична, здрава и на повече от приемлива цена за поддръжка с части и консумативи кола. Тъй или иначе вече не сме в гаранция, има опции за намиране на някои маркови детайли.
-
Лада Гранта - Nicko
И така, по принцип виждам че с Гранта във форума май съм само аз. Е, ами и честити да са ми 65 000 безаварийни . До тук- собствено поставена газ, регистрирана естествено от 30 000 км, забележки по колата и по мои критерии няма. И мина време 3 г. и вече извън гаранционна , та реших да се позагледам тук там. И се натъкнах на какво???? Ами красива гледка на някакви дунапрени подложени между предния подкалник и калника, зад калобраните под пластмасовите предпазители, говоря за ляво и дясно естествено. Отдясно имаме уникална гледка- вероятно заводски внос, тъй като е невъзможно това да стане по път а и едва ли е възможно това да се случи и в магазин или сервиз.! И така малко от заводския вероятно монтаж. Врабчето е промоция 

При минало доста време в което колата не е карана в дъжд или мита , те бяха мокри при положение че е постоянно съхранявана в гараж!!!! Количеството кал което изпадна от там е солидно.

-
Лада Гранта - Nicko
Да събудим темата или малко извън нея, и представим перлата в короната !!!
- viksanlg
- Регистриран: 26 октомври 2010
- Автомобил: Лада Калина
- Контакти:
Лада Гранта - Nicko
Страшнааа...... 

- curse_m
- Регистриран: 16 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 21104
Лада Гранта - Nicko
Като гледам утрепа рибата. 

Lada Vesta SW Cross, Lada Kalina 2 универсал, Lada 21104
-
Лада Гранта - Nicko
Защо ??? 

- viksanlg
- Регистриран: 26 октомври 2010
- Автомобил: Лада Калина
- Контакти:
Лада Гранта - Nicko
Ей това е седалка с пружини, истинска не сегашните чикии само с един смотан дунапрен тънък два пръста и да получиш маясъл докато пътуваш Варна - Плевен....
-
Лада Гранта - Nicko
И тъй ! Запролети се, времето макар и леко облачно е приятно да я пораздвижим малко.