ВАЗ 2105 Carbon - Dragostinov

Описание на автомобилите на потребителите - снимки, данни и история
Dragostinov
Регистриран: 15 ноември 2008

Мнение от Dragostinov » 10 ное 2024 09:45

Привет на всички закупих Лада 2105 за проект който ще отнеме малко повече време. Занимавам се с автобояджиство и тенекеджиски услуги. Но проектиран и изграждам детайли от карбон. Идеята е цялата Лада да е от карбон предни калници,задни панели ,вратите,преден заден капак и предна и задна маска + праговете.Но преди това ще трябва трябва да сложа Roll Cage.Вече взех VFTas-кит който ще препратя и ще го направя на ляга добре и той ще е от карбон.Като двигател мисля да е ладовия но тук ще ми трябват съвети от хора пари и време няма да песня , проекта ще е дълъг искам също Dogbox (правозъба) кутия в търсене съм. Намерих едни карбуратори weber 45 на добра цена от UK.Колата мисля да я карам предимно на писта Серес и новото Калояново.Приемам съвети и критики нов съм в Лада -проекти и подобни . Състезател с Пистови мотоциклети съм там имам повече техническа информация, но приключих и минавам на хоби с този автомобил .
Прикачени файлове
20240911_074543.jpg
20240911_074601.jpg
20240911_074613.jpg
20240911_075117.jpg

Потребителски аватар
Денис И.
Председател на ЛКБ
Регистриран: 01 март 2008
Автомобил: ВАЗ 21099
Контакти:

Мнение от Денис И. » 11 ное 2024 07:37

Привет и добре дошъл! Много интересен проект - успех в начинанието. Има доста информация за подобренията на Класика, но имай предвид, че трябва да имаш доста добре усилена предница за да сложиш каквито и да било олекотени калници, те просто са част от носещата конструкция и ако сложиш просто така карбон, предницата ще се сгъне при активно каране, както смяташ да правиш ти.
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали

Отговори

Върни се в “Моят автомобил”