ВАЗ 21053 - Dragan Trial

Описание на автомобилите на потребителите - снимки, данни и история
Magelan

Re: ВАЗ 21053 - Dragan Trial

Мнение от Magelan » 18 апр 2008 17:36

ПИЧ ?!? (както и да е)

За раздувките на калниците съм съгласен и няма да си говорим за подмяна на калник. При това положение се връщаме на момента с изправянето на калника, където ми влизаш с приказките от каде такава боя. Това на снимката бяла боя ли е или какво ? Плюс това времената са други и бои се намират всякакви, да не говорим че има машини, които могат да ти докарат същия цвят. Или просто боята е безумно скъпа и нямаш парички да си закупиш една кутия боя поне ?

Потребителски аватар
Dragan_Trial
Мнения: 1198
Регистриран: 08 март 2008
Репутация: 3
Местоположение: София
Контакти:

Re: ВАЗ 21053 - Dragan Trial

Мнение от Dragan_Trial » 18 апр 2008 17:46

Добре, ще го обясня сега, въпреки, че исках да напиша всичко в едно мнение!
Боята е правена специално за моята кола, докараха ми всички компоненти от Петербург! Не съм плащал боята, защото ако трябваше да я плащам просто нямаше да мога да го сторя!
Основата е за бял металик, сещаш ли се колко коли са бели металици?
Шприца е също специален (дойде с кашона с другите компоненти), с друг шприц ми казаха да не пробвам, защото основата ще реагира с него!
След това имаме един лак с много ситни перли в него, от него се слага в боите-хамелеони! Не искам и да знам колко струва такова нещо!
Отгоре има един друг лак с по-едри перли за да бляска на слънчице! Малко е кофти за пистолета, защото са едрички наистина перлите, и едвам намерих бояджия, който да се навие да рискува да си прецака пистолета! В Русия си имат някакъв специален инструмент за това ...
Отгоре има още две ръце чист лак!
Сега ... ще го оправя някога, ако се докопам отново до тази връзка, която имах тогава ... просто в момента съм се концентрирал малко повече върху двигателя!

Пич!

Magelan

Re: ВАЗ 21053 - Dragan Trial

Мнение от Magelan » 19 апр 2008 02:07

Ти запали супер много по темата... аз зададох въпрос на който ми отговоряш с някви ПИЧ, МИЧ и т.н. Няма значение не искам да спорим мисълта ми беше друга. Ладичката ти е супер готина, не мога да го отреча. Не искам да спорим по въпроса за боята при положение, че това е нещо което ми предстои за в бъдеще.

Извинявам се ако съм те засегнал по някакъв начин !!!

Аз лично имам петица, която стягам от близо два месеца вече. Не се опитвам да е тунинговам, аз се целя в подобряване на безопасността и удобството. Само информативно ладата е 25 годишна Белгийка (не гаражна) без грам ръжда и само за интериора през миналия месец съм дал 250 лева най-малко за дреболий за които незнам да се смея ли или какво.... По принцип си падам по изчистиния външен вид с което твоята ми хваща окото особено с раздутите калници. Ти беше писъл че ще добавиш в форума пълна информация за това, което си направил по нея, но нищо не ти пречи да ми пишеш на лично или във темата нещо по въпроса понеже съм доста заинтересуван. Защото се замисля ладата да бъде основно разпарчалосана през есента на 2009 година и после всичко както си мо е по реда.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 1 гост