ВАЗ 2106 - Frysco
- 1300
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 27 април 2009
- Автомобил: ВАЗ 21011
ВАЗ 2106 - Frysco
Извинен си.На някой парад или на събора ,където е по-тихо,ще си поприказваме.Радвам се,че колата си е при тебе.Отново можем да въведем изразът "на Радо шестицата" в действие.
"1300" since 1979
- LADA-2107
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 13 април 2008
- Контакти:
ВАЗ 2106 - Frysco
Я кажи на ЛС за твоите догатки. Вярно, никакво внимание не ни обърна, аз затова ти се разсърдих и си тръгнах по-рано. Ако някой си мисли, че ми е станало лошо - греши.
Но имаш възможност да се поправиш на парада в Сливен.
Тя винаги си е била "на Радо шестицата" и този израз винаги е бил актуален (за мен).
Но имаш възможност да се поправиш на парада в Сливен.
Тя винаги си е била "на Радо шестицата" и този израз винаги е бил актуален (за мен).
- Frysco
- Зам. председател на ЛКБ
- Регистриран: 18 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 2105
- Контакти:
ВАЗ 2106 - Frysco
Еее, като дълго време отсъстваш от парадите и съборите, така се получава... появяваш се и интереса към тебе е голям. Пак казвам, сбърках че не отидох в събота, не бях помислил че тоя път ще е различно...
Но със сигурност не беше проява на неуважение към вас.
На парада в Сливен не съм много убеден дали ще ходя, знаеш ми мнението за организатора... А и след ритника в таса който колата незаслужено получи на последното Дряново, нещо не съм много навит да я оставям без надзор вече. Пък точно там на Сливен са ни пращали да паркираме ако може през три преки, едва ли не - само и само да няма лади на парада.
Но със сигурност не беше проява на неуважение към вас.
На парада в Сливен не съм много убеден дали ще ходя, знаеш ми мнението за организатора... А и след ритника в таса който колата незаслужено получи на последното Дряново, нещо не съм много навит да я оставям без надзор вече. Пък точно там на Сливен са ни пращали да паркираме ако може през три преки, едва ли не - само и само да няма лади на парада.