Кое има смисъл приятелю?
Боклука за едни е злато за други... Събрал си 17к., евала явно ти върви в работата ще ги събереш пак, на 20 години си, имаш време за още много глупости споко, занимавай се с квото ти се занимавя, Жигули, Жигули, ето научил си се да заваряваш, пробвал си да боядисаш цяла кола...тва си остава за тебе, не слушай хора дето ти правят дребни сметки, кеф цена няма! И аз на твоите години си купих първата жигула и беше същия цвят, и аз я боядисаха, ама електриково зелено (((; , обърнати джанти, сенници, резани пружини (((((;
Не съжалявам нито за времето нито за парите, ако ги бех хвърлил на покер или за бири, да съжалявам... Едва ли някой от тука съжалява че се е занимавал/занимава с Лада/и, та бих те посъветвал да не съжаляваш за нищо, от лошите случки си зимай поука, от хубавите спомен и тва е... Можеше, щеше, трябваше...тва е се минало време!
Накратко, ако си те радва жигулката, карай я, и си питай х*я!
ВАЗ 2101 - buckstabu0
- MOTO`manqk
- Регистриран: 05 септември 2008
- MOTO`manqk
- Регистриран: 05 септември 2008
ВАЗ 2101 - buckstabu0
П.с. за сравнение само щи дам, днеска имах "честта" да вада мотор на "ново" Ауди
А ти се чудиш дали имало смисъл че си дал две хилки, да си изкърпиш и боядисаш вазовицата
и само за работа ще му вземеме 400 лева... На е това улизе смяна на един тъп съединител му прескочи 2000 лева... А ти се чудиш дали имало смисъл че си дал две хилки, да си изкърпиш и боядисаш вазовицата
-
- Регистриран: 19 октомври 2017
- Автомобил: ВАЗ 2101
ВАЗ 2101 - buckstabu0
Благодаря за подкрепата
Аз колата ще я карам, но повече няма да правя нищо по нея. Ако не е нещо много важно...
Аз колата ще я карам, но повече няма да правя нищо по нея. Ако не е нещо много важно...
Последна промяна от buckstabu0 на 02 дек 2019 22:04, променено общо 1 път.
- m_g
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 12 март 2008
- Автомобил: 2101+M21
ВАЗ 2101 - buckstabu0
Браво за ентусиазма!
Ако гониш оригинал, трябваше да завариш отворите в предната маска от 21011 и да помислиш по въпроса лайсни на праговете.
Все пак, да си кажа. Не ми се ще да те разочаровам, но така "направена", още след зимата ще текнат ръждите по калници и прагове и ще трябва пак да замазваш. След още 3-4 години пак ще имаш дупки тук и там. Заварките са типичното "кърпене" - прикапано отгоре - отгоре, най-вероятно върху ръждите. Ако отвориш моята тема, можеш да видиш как изглеждаше моята Жигула 11 години след като беше кърпена по тая същата лесна, но некачествена технология. Това, че си я боядисал с подръчни материали си е ОК предвид базата отдолу.
Може би трябваше просто да се огледаш за по-запазена кола, преди да се захванеш. Тая наистина е била пътник, както и 99% от колежките й. Изкарала е късмета да я намериш и да й дадеш още години живот.
Все едно, колата е готова, изглежда добре и може да ти служи. Помисли си за по-голям мотор и пет скорости, за да има сила като пързаляш зимата.
Ще си атракция из София с това зелено Жигули.
Ако гониш оригинал, трябваше да завариш отворите в предната маска от 21011 и да помислиш по въпроса лайсни на праговете.
Все пак, да си кажа. Не ми се ще да те разочаровам, но така "направена", още след зимата ще текнат ръждите по калници и прагове и ще трябва пак да замазваш. След още 3-4 години пак ще имаш дупки тук и там. Заварките са типичното "кърпене" - прикапано отгоре - отгоре, най-вероятно върху ръждите. Ако отвориш моята тема, можеш да видиш как изглеждаше моята Жигула 11 години след като беше кърпена по тая същата лесна, но некачествена технология. Това, че си я боядисал с подръчни материали си е ОК предвид базата отдолу.
Може би трябваше просто да се огледаш за по-запазена кола, преди да се захванеш. Тая наистина е била пътник, както и 99% от колежките й. Изкарала е късмета да я намериш и да й дадеш още години живот.
Все едно, колата е готова, изглежда добре и може да ти служи. Помисли си за по-голям мотор и пет скорости, за да има сила като пързаляш зимата.
Ще си атракция из София с това зелено Жигули.