Ново купе - оферта или не?

Поправки, възстановяне и изграждане на детайли и части.
Потребителски аватар
LADA-2107
Член на Лада Клуб България
Регистриран: 13 април 2008
Контакти:

Мнение от LADA-2107 » 06 мар 2016 23:17

"Адашче", харесва ми обръщението ти! Значи не отричам труда, нито че са направени както трябва, най-малкото защото не съм ги виждал на живо. Но да продаваш нещо което ти излиза 2500, за 5000 лв не мисля, че е редно. То бива печалба и файда, но чак пък толкова. Отделно знаеш, че се занимавам и обичам да вися по гаражите, наясно съм, че труда е много за да стане хубаво.

Огънче, айде без крайности моля!

Потребителски аватар
0gn
Регистриран: 11 април 2008
Автомобил: ВАЗ 21013

Мнение от 0gn » 07 мар 2016 00:06

Мислиш ли че плаща по 2500 за кола?

Потребителски аватар
Frysco
Зам. председател на ЛКБ
Регистриран: 18 април 2008
Автомобил: ВАЗ 2105
Контакти:

Мнение от Frysco » 07 мар 2016 05:47

Да, някои наистина са по толкова.Има свидетели...

Потребителски аватар
0gn
Регистриран: 11 април 2008
Автомобил: ВАЗ 21013

Мнение от 0gn » 07 мар 2016 07:53

Заради такива като този, цените на колите са такива. От стегната красавица до пълен леш всичко е надуто. Разбирам да са вкарани пари и да си личи, ясно ми е кое колко струва, ама решил да продаде, отворил мобилето видял цените и ехее пускаме я на четирицифрена сума.

И накрая ще цъцъкате с език 'ехх, само ценители останахме'. Оценители!

byronhoasy
Регистриран: 02 май 2019
Контакти:

Мнение от byronhoasy » 03 май 2019 21:54

Ново Едно, че излиза като цената на втората ръка, друго, че определено няма да я караш още 10г. нали? А това, че било китайско-митайско.... няма значка тук. Сложи едно нов и ще прогледнеш като от чисто нова кола. А ако си вземеш втора ръка-представи си леко са го пукнали в някой край докато са го сваляли и после като го сложиш започне да се цепи.... Ти имаш възможности, така, че по-добре се напъни веднъж, от колкото да се напъваш 2 пъти... Аз скоро минах по този път. Колкото и да не ме обичаш се надявам да ме послушаш... Цената с поставяне е около 160-180 кинта, за това, че не бързай да кихаш на първите срещнати Ако за MG ти искат много пари, поръчвай си за 200

Потребителски аватар
Ivelin__
Регистриран: 25 март 2016
Автомобил: ВАЗ 2105

Мнение от Ivelin__ » 04 май 2019 12:56

0gn написа:
07 мар 2016 07:53
Заради такива като този, цените на колите са такива. От стегната красавица до пълен леш всичко е надуто. Разбирам да са вкарани пари и да си личи, ясно ми е кое колко струва, ама решил да продаде, отворил мобилето видял цените и ехее пускаме я на четирицифрена сума.

И накрая ще цъцъкате с език 'ехх, само ценители останахме'. Оценители!
Ами много по-добре е да са по 4-цифрени суми иначе няма да останат. Аз съм ЗА да станат по 5-10 хиляди. Така няма да се хвърлят за скрап постоянно а ще се продават по сайтовете.Кой ще се занимава с документи и купувачи за кола за 500лв? Затова малко останаха.

Потребителски аватар
LADA-2107
Член на Лада Клуб България
Регистриран: 13 април 2008
Контакти:

Мнение от LADA-2107 » 04 май 2019 19:42

Да, може да искат пари, но за хубави запазени коли. Не като видиш, че комшията иска 4000 лв и ти да искаш толкова, ама на комшията почти нова, а твоята скраб на 200 000 км използвана за трактор, каруца и камион едновременно. Пари за кола с оригинални ламарини и боя, не за правени, тоест маскирани.

Отговори

Върни се в “Реставриране и реновиране”