Примерна програма на Националната среща

Nasko Dobrev
Член на Лада Клуб България
Мнения: 277
Регистриран: 28 юли 2008
Репутация: 1
Местоположение: Варна
Контакти:

Re: Примерна програма на Националната среща

Мнение от Nasko Dobrev » 01 май 2009 13:51

Здравейте :) много хубава програма сте измислили и е много хубаво ,че се правят такива събори и такива мероприятия,надявам се живот и здраве и за напреде да се провеждат ;) .Много бих искъл да дойда да се видим , предполагам , че ще е голямо изживяване на карането , хапването -пийването и така :) .Ама точно сега тези дни имам работа малко на село , имам и рожден ден (на3-ти) и празници , именници и знаете как е и другото което е, че нямам парички сега в момента да си го позволя да дойда , защото не искам да си бутам паричките за ладата :) Желая ви от сърце приятно прекарване , дано да няма аварий и всичко да е наред както си му е редът , ще очаквам снимков материал и клипчета по възможност. Много се извинявам ако мястото ми не е тук в този раздел, но дълго време мислих къде да ви поздравя и да си кажа моето ;) .Живот и здраве да дойде денят да си намеря запазена ладичка и наистина да стана част от вас и да си споделяме болежките взаимно един ден :D :lada: :lada: :lada: :lada: :lada: :lada: :lada: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

GoriLLaz
Мнения: 257
Регистриран: 15 април 2008
Репутация: 0
Контакти:

Re: Примерна програма на Националната среща

Мнение от GoriLLaz » 01 май 2009 17:45

Момчета и момичета като чета целия форум и като гледам колко надъхани фенове на Лада има, все повече и повече се надъхвам да си взема ладичката, да се присъединя към клуба. Евала за клуба, евала за форума, евала на всички ви. :cheers:

Потребителски аватар
BIO-Motor
Мнения: 435
Регистриран: 19 април 2008
Репутация: 0
Местоположение: София
Контакти:

Re: Примерна програма на Националната среща

Мнение от BIO-Motor » 04 май 2009 00:53

Съзалявам много но ще дойда БЕЗ колата. Почти завърших външния вид, но нямам доверие на мотора, предницата майче трябва да я мина на реглаж след смяната на праговете и слагането на разпънка, а и нямах време да я чистя и да сглобя салона... :( Живи здрави, утре ще се видиме :), може да се набутам за жури за външния тунинг :P

Заключена

Върни се в “Събор 2009 - Сливен”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост