Примерна програма на Националната среща
Re: Примерна програма на Националната среща
Дрифта се е пръкнал точно от такива като нас. А колкото до сеира цяла зима не съм се спрял. И избягвам да ходя на места дето има сеирджии. Предпочитам ако ще си чупя главата - сам да я счупя и да няма други счупени глави. Така че с стига с лекциите - 3години вече ходим на национални събирания. Досега не е имало такива изпълнения и тая година няма да е по-различно.
- DJ_Mintsata
- Регистриран: 25 март 2008
- Контакти:
Аз искам само едно
DJ-я (озвучителя) да е на безопасно разтояние
защото здравето е преди всичко
аз имам зад гърба си 2 не тежки катастрофи и около 150000км. зад волана и смятам че пак не съм перфектният шофьор.
Пожелавам на всички приятно изкарване на събора аз съм там с цялото оборудване и да подсетя Денис да не забрави екрана за мултимедията, че и караоке съм замислил ако искате де.
DJ-я (озвучителя) да е на безопасно разтояние
защото здравето е преди всичко
аз имам зад гърба си 2 не тежки катастрофи и около 150000км. зад волана и смятам че пак не съм перфектният шофьор.
Пожелавам на всички приятно изкарване на събора аз съм там с цялото оборудване и да подсетя Денис да не забрави екрана за мултимедията, че и караоке съм замислил ако искате де.
- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 21099
- Контакти:
Не съм го забравил.
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали
Искам да попитам само дали приемате гости ? До последно не знаех дали ще идвам и затова не се записах. То не че е сигурно пак дали ще дойда да погледам, но все пак да попитам
- white_shark
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 20 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 21093
Тия заявки бяха за участие в състезателната част от събора.Иначе не се изисква нищо повече от желание,за да си участник в събора.Няма нужда от заявки,запитвания и каквото и да било,за да присъстваш 

Значи съм там с още 2 лади

- white_shark
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 20 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 21093
По-добре недей ни чака.Като си спомням предния път,че тръгнахме с 2-3 часа закъснение...Направо ще си се качим до Сините камъни и ако не се вижда или чува
къде сте ще ти се обадим.Щом има телефони няма страшно.Ама идеята е да не се ангажираш да ни чакаш-ние сме оправни
На 5-ти май ще идваме ние по всяка вероятност.

Прегледах темата и намерих един файл със програмата на съборът със грешни дати.. Може ли да я качите пак ?
- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 21099
- Контакти:
В другата тема със заявленията е преправената програма. Тази тук беше примерна.
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали
Кога и от къде ще тръгва софийската група?
Те шефовете на клуба са с предно, боли ги уя за дрифта
на който му се дрифти, има си дрифт събори 
Те шефовете на клуба са с предно, боли ги уя за дрифта