Багажник от ВАЗ 2101 става ли за Нива
-
- Регистриран: 08 октомври 2020
- Автомобил: ВАЗ 2101
Здравейте!
Не успях да намеря в нета размери на таван на Лада Нива и да го сравня с този на Жигули ВАЗ 2101.
Чудя се дали багажник за таван, свален от Жигули ВАЗ 2101 ще стане на Лада Нива?
Ще съм благодарен ако някой запознат сподели.
Не успях да намеря в нета размери на таван на Лада Нива и да го сравня с този на Жигули ВАЗ 2101.
Чудя се дали багажник за таван, свален от Жигули ВАЗ 2101 ще стане на Лада Нива?
Ще съм благодарен ако някой запознат сподели.
...виж дали няма възможност за регулиране...не ми се вярва да е правен само за 2101......навремето купувах и имам багажник за таван...обаче той е универсален,т.е. има възможност да се 'разтяга' в определени граници като е възможно да се монтира на Москвич, ВАЗ и др....
-
Ръчна изработка е. Само ако разстоянието ляво <-> дясно на тавана е същото ще стане.
мисля, че нивата е с 10-тина сантиметра по-широка
- MOTO`manqk
- Регистриран: 05 септември 2008
ММ от онези дни боядисвах една Нива и, да си кажа несъм мерил, ама като знам кво ми се налагаше да правя та да достигна средата на тавана съм убеден че е значително по широк от жигуловия... И багажника повече приличаше на няква конструкция за покрив на гараж

- LADA-2107
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 13 април 2008
- Контакти:
Брей, че хубава НИВА. Страхотен багажник! Нещо подобно бях започнал да правя на Самарата. Даже се подаваше отстрани и отпред на тавана с по 10 см. Така и не го довърших обаче.
...предният 'джам' не е ли същият от 2101?...ако е така няма как тавана да е значително по-широк...MOTO`manqk написа: ↑11 окт 2020 07:11и, да си кажа несъм мерил, ама като знам кво ми се налагаше да правя та да достигна средата на тавана съм убеден че е значително по широк от жигуловия...
- v_gelinski
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 15 септември 2011
- Контакти:
По каталог е "2121-5206010 Стекло ветрового окна"
Тогда нажмут водители стартеры И по лесам, по сопкам, по воде....
По каталог 2101 е широка 1611, а 2121 - 1680, оттам и тавана е по-широк, а и колата е 'по-квадратна'.
Предните стъкла са различни, макар и да си приличат. На нивата е и по-ширико и по-високо.
Предните стъкла са различни, макар и да си приличат. На нивата е и по-ширико и по-високо.
-
Много благодаря за предоставените размери
Точно това ме интересуваше.

Точно това ме интересуваше.