Допълнително оборудване на класиките

Всичко, което е общо за различните модели Лада
Потребителски аватар
Лада-2104
Регистриран: 14 април 2008
Контакти:

Допълнително оборудване на класиките

Мнение от Лада-2104 » 03 юли 2014 22:46

Някой интересни неща които срещнах по руските форуми. Спомням си преди години дядо ми се вайкаше, че не е могъл да си вземе хладилник за неговата тройка. Ето го и него монтиран на ВАЗ-2101

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Следващото интересно нещо е реле регулиращо скороста на чистачките. Може би по-правилно интервала ?!

Изображение

Изображение

Изображение

Както всички се сещаме през 90-те бяха много нашумяли особено на ВАЗ-2106

Изображение

Изображение

Продължавам със за мен великото приспособление за отлепяне на гумата от джантата. Знаем всички колко газене и натискане с крика и поливане с вода имаше докато гумата се отлепи. Ето с тази джаджа всичко ще е наред :D

http://www.vaz-2103.ru/forums/viewtopic ... 1&start=50" onclick="window.open(this.href);return false; ---> към средата на страницата

Капачета за фаровете на ВАЗ-2103. Според мен мега изтрещяла небивалица :)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Kiril
Регистриран: 18 октомври 2008

Re: Допълнително оборудване на класиките

Мнение от Kiril » 09 юли 2014 21:31

Искрено се надявам да не сложиш тея екстри след халогените.За мен полезното оборудване се изчерпва с заводския инструмент от колата,барче за радио от по-"луксозните" модели,скоби за триъгълните прозорци и едни ламаринки,които изчезнаха от пазара,бяха направени така че да скриват механизма за предния капак,да не може да се отвори с тел.Преди имаше нещо като борд компютър,оборотомер който се слага на мястото на пепелника на жигулитата и какви ли не глупости,перденцата за задните прозорци особено бяха много шик и до някъде полезни,имаше много хубави плюшени тапицерии за седалките с кожен кант по ръбовете,доста по здрави от сегашните и точно правени за Лада,изкараваха години.

Потребителски аватар
Viper
Член на Лада Клуб България
Регистриран: 09 август 2012
Автомобил: ВАЗ 2106
Контакти:

Re: Допълнително оборудване на класиките

Мнение от Viper » 12 юли 2014 17:05

Този сенник за задното стъкло ми е чудно от къде мога да си го намеря
Газ до ламарината.... и т'ва е!

Отговори

Върни се в “Други”