Крушки Osram NIGHT BREAKER
-
- Регистриран: 13 ноември 2009
Re: Крушки Osram NIGHT BREAKER
Тук съм съгласен със "OSRAM COOL BLUE" 4000k 60/55W те светят много добре на мойта и сложих две,скоро ще си сложа още две но този път 6000к или 8000к пак на "OSRAM" доволен съм.
Здравейте, колеги
Аз мисля утре да слагам OSRAM Night Breaker H4, защото вчера ми изгоряха късите и габарита на левия фар и реших да сложа малко по-мощни крушки. Колата е Lada 2104. От Варна съм и исках да ви попитам откъде мога да ги взема/поръчам на най-евтина цена, защото гледах в гарвана (магазин; който е от Варна ще го знае) и там са 33 лв комплекта.
Благодаря !

Благодаря !
- Venci_2105
- Регистриран: 14 януари 2010
Отиди в МЕТРО там една крушка от този модел струва 11-12лв.Комплект не съм виждал в МЕТРО.Да ще светят много по добре разтърси се из форумите има снимки преди и след 

Благодаря за отговора. А исках да попитам трябва ли да слагам някакви други специални рефлектори или релета, защото гледам из форумите на пежо и vw пишат за някакви релета, които помагали копчето на фаровете да не се стопи незнам си какво, а на мен старите ми крушки са H4 60/55W 12V - същите като ОСРАМ и съм нямал проблеми с тях ?
Daz - нети трябват, ти си имаш релета.
-
- Регистриран: 29 юни 2008
Вече има и "OSRAM Night Breaker PLUS" така че по добре земи тези с +
Добре. Днес ходих до МЕТРО и там ги няма крушките. Казаха ми, че от месец нямало и не очаквали да зареждат. Откъде другаде във Варна мога да си ги купя тези OSRAM Nightbreaker (plus)?
- auto_forum
- Регистриран: 21 март 2008
Виж в Практикер.
Купих 2 броя крушки OSRAM Nightbreaker - 13лв/бр. от бензиностанция ШЕЛ близо до Варна мола и съм много доволен. Коренна разлика от старите, които бяха BOSCH. Светлината е много по-бяла и ярка и свети по-силно и надалече. Доволен съм. Сега ще видим колко ще издържат 

Провери ли в ОМВ, ШЕЛ, Лукоил?