Избор на нов CD плеър

Варианти, проблеми, проекти, включва и видеосистеми.
tonislav
Регистриран: 03 декември 2015
Автомобил: ВАЗ 2103

Избор на нов CD плеър

Мнение от tonislav » 02 юни 2018 15:04

Помогнете ми да си избера ново cd за колата :whistle: Искам да е ново и да е в рамките на нормалното от към цена.. максимум до 150лв.. Вашите какви са и от колко пари? Коя марка предпочитате? Мисля, че ще излезе нещо хубаво за тези пари :?:

Потребителски аватар
Денис И.
Председател на ЛКБ
Регистриран: 01 март 2008
Автомобил: ВАЗ 21099
Контакти:

Избор на нов CD плеър

Мнение от Денис И. » 02 юни 2018 19:29

Качеството на звука се определя от колоните, не толкова от плеъра. Всеки плеър до 150 лв. ще става за слушане на музика и няма да усетиш никаква разлика. Гледай да има Bluetooth и USB, защото най-вероятно така ще си записваш музиката. Кой в днешно време записва дискове.
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали

Потребителски аватар
LADA-2107
Член на Лада Клуб България
Регистриран: 13 април 2008
Контакти:

Избор на нов CD плеър

Мнение от LADA-2107 » 02 юни 2018 20:50

Ако обичаш да слушаш радио, поинтересувай се от качеството на тунера. Имах Алпайн, не съм много доволен, какви ли не антени пробвах, за мен не е добре. Сега съм със Сони, малко по-добре, но не много.

Потребителски аватар
amitko
Регистриран: 30 декември 2008
Контакти:

Избор на нов CD плеър

Мнение от amitko » 02 юни 2018 21:48

И CD-то и колоните имат значение за звука, въпроса, че в кола няма много смисъл и от двете. Колкото до радиото - цената оказва значение. Тези до към 100-150 лв. не ловят много. Аз имам такова сони в нивата и не е върха на сладоледа.

Потребителски аватар
vladislavhristov
Регистриран: 10 октомври 2015
Автомобил: ВАЗ 2103

Избор на нов CD плеър

Мнение от vladislavhristov » 03 юни 2018 14:12

Аз си купих от нета на pioneer и вече година свири без проблем и доста качествено., купих си от https://aval-bg.com/ , опитай и ти има голям избор :) и няма какво да се притесняваш защото са с гаранцийка ! ;)

Отговори

Върни се в “Автомобилни озвучителни уредби”