Вярно си е, че някой няма да дойдат.
Поздрав от Африка
Събор 2013 - номера
- kiril_bulgaria
- Регистриран: 21 март 2008
Re: Събор 2013 - номера
номер 40 и 92 са свободни
Абе на събора си беше царско!Аз поне останах много доволен!Имаше фиести,имаше и лоши моменти с колите за някои...Но пък за сметка на това беше ПРЕКРАСНО!
-
- Регистриран: 04 март 2013
Ще чакам снимки да гледам,доката ладата ми беше здрава 

- butaloto.
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 2103
- Контакти:
Да, и аз съм доволен... хубаво бе! Лошото е, че е веднъж в годината.. ако се провеждаше всеки месец - щеше да е прекрасно.
Опитахме се на летището да организираме нещо с Джони, Пешо и Боби. Да направим една програма на провеждащите се спортни дейности и надпревари... но уви - всеки си правеше каквото си иска по летището.
Е нищо, следващия път ще бъдем оборудвани с високоговорител и по-настойчиви упражнения в провежадщото се мероприятие
За сметка на това пък на поляната до хижата изригнахме... анасоновите напитки свършиха, добре, че Мирката извади домашната скоросмъртница... та да си отрежем главите през краката
Като цяло - чист балкански въздух, хубави хора.. добра компания и малко мирис на изгоряла гума
Опитахме се на летището да организираме нещо с Джони, Пешо и Боби. Да направим една програма на провеждащите се спортни дейности и надпревари... но уви - всеки си правеше каквото си иска по летището.
Е нищо, следващия път ще бъдем оборудвани с високоговорител и по-настойчиви упражнения в провежадщото се мероприятие

За сметка на това пък на поляната до хижата изригнахме... анасоновите напитки свършиха, добре, че Мирката извади домашната скоросмъртница... та да си отрежем главите през краката

Като цяло - чист балкански въздух, хубави хора.. добра компания и малко мирис на изгоряла гума

Две неща никога няма да забравят сетивата ми - уханието на хубавата жена и мириса от старата Лада.
Хаха ама вие верно бая се отрязахте колкото пъти се обърнем към вас все по ладите правехте нещо на масата.