Lada Vesta

Ремонти и обслужване
Веста • Приора • Калина • Гранта • Ларгус • XRay • Концептуални модели
joropetkov93
Регистриран: 23 февруари 2022
Автомобил: ВАЗ 2104

Lada Vesta

Мнение от joropetkov93 » 09 юни 2022 20:32

Първите клипчета явно са ги изтрили от Youtube, не се отварят вече.
Иначе колата изглежда супер. На нещо като Kia ми прилича на външен вид. Много яко са я барнали. :locked:

Потребителски аватар
Doks
Регистриран: 19 септември 2019
Контакти:

Lada Vesta

Мнение от Doks » 24 юни 2022 08:20

Нощеска някой ми е счупил рамената на предните чистачки и ми е оставил лепенка с украинското знаме за спомен :D
Някой знае ли от къде да си поръчам онлайн или има ли съвместими от други марки?

Потребителски аватар
curse_m
Регистриран: 16 април 2008
Автомобил: ВАЗ 21104

Lada Vesta

Мнение от curse_m » 24 юни 2022 11:03

Е то се очаква да се появят такива човекоподобни с не особено голям умствен капацитет. Не че продобни неща не се правят по принцип в междублоковите пространства на непознати коли спрели там. Аз от години не ходя на места който нямат паркинг, а когато се налага да ходя и то това е в центъра на София най вече, или други супер задръстени локации, ходя с най старата кола. Именно в това е предимството да имаш и кола която не струва почти нищо и това да я ударят не е кой знае каква болка. Тя 110-ката няма детайл който да не е одран и огънат вече точно от подобни места, но скоро ще я рестартираме. :)

По същата логика може да почнат да чупят немски коли и да им лепят пречупен кръст на тях. (focus)
Lada Vesta SW Cross, Lada Kalina 2 универсал, Lada 21104

Потребителски аватар
Doks
Регистриран: 19 септември 2019
Контакти:

Lada Vesta

Мнение от Doks » 24 юни 2022 13:35

Логика не може да се очаква от някой който за глупости си рискува здравето и живота. Хубавото е, че в днешно време през метър-два някой е сложил камера и довечера ще обсъдя с въпросния геополитиката на четири очи :D

Потребителски аватар
vis
Регистриран: 25 януари 2020
Автомобил: Лада Веста

Lada Vesta

Мнение от vis » 25 юни 2022 19:38

Doks написа:
24 юни 2022 08:20
Нощеска някой ми е счупил рамената на предните чистачки и ми е оставил лепенка с украинското знаме за спомен :D
Някой знае ли от къде да си поръчам онлайн или има ли съвместими от други марки?
Това е наистина отвратително! Много прости примати, ужас. Искрено ти съчувствам!

Отговори

Върни се в “Нови модели”