Акцентирах основно върху двигателя, защото все пак това е Лада клуб/форум. Сметнах, че ще ви е интересно какво съм направил по самия агрегат, както и ще е полезно на млади хора които тепърва се захващат с развиването на тоя двигател. В мрежата в същност няма кой знае колко детилна информация за присаждането на "чужди" възли в него.В същото време съм срещал много въпроси по темата. За това и пуснах темата в "Моят автомобил", за да е пред очите на лададжии и да им е полезна, до колкото е възможно. Админа е преценил, че не е за там - О.К., негово право е! Все пак това е сърце в чуждо тяло.
LADA-2107 написа: ↑12 окт 2017 00:03
Тъй като видях, че карбуратора ти е от стария тип (по лиценз на Вебер) бих ти препоръчал да го замениш с такъв от по-новите модели (по лиценз на Солекс). Монтират се на Самара, Нива, има ги също на класиките след 90-та година. Конкретно за теб май най-добре ще е да ползваш карбуратор 21073 от Нива 1700.
В момента съм с оригиналния карбуратор от този двигател - ДААЗ 2141-хххх. Той е интересен, защото е комбинация от два карбуратура - горната част е от ДААЗ 2140, а долната от ДААЗ 2107. Не знам защо руснаците не са използвали чист 7-цов карбуратор за 1,6. С тоя карб, обаче, колата вървеше стахотно преди ремонта и имаше много добър разход. Според инжинерите на ДААЗ Озоните не стават за 1,7 мотори и са много прави. В момента смесите ми не са никак добри и колата придърпва много неприятно на моменти. Имам въпросния Солекс за 1,7, но монтирането му се оказа голямо приключение и още не мога да стигна до съществен резултат.
Първо - не знаех, че под карбуратора има текстолитова подложка, това беше лесно.
Второ - Алекото е с жило директно към дросела, което сега идва леко късо и високо, заради капака на клапаните. Не знаех, че при Нивите се използва ето такова кантарче:

Сега ще търся такова нещо и се надявам, че жилото някак си ще стигне до него.
Трето - жилото на смукача идва късо и по-точно бронята и там ще трябва да мисля някакво стакмистика.
LADA-2107 написа: ↑12 окт 2017 00:03
Как стоят нещата с температурата на двигателя? Имах блок 1600 шлайфан на 82 мм, станеше ли над 25 градуса околната температура в градски условия ел. вентилатора не спираше.
Ами да ти кажа и аз се притеснявах от подобно нещо, но нямам никакъв проблем. Температурата е нормална. Даже ми се струва, че грее по-малко от москвичовия мотор, при все, че съм си с москвичовия датчик на радиатора, а той включва по-рано.
0gn написа: ↑12 окт 2017 17:55
Железата за екстра, сега му трябва спортен вал, карбуратори които да могат да изхранят 120-130 кс, изпускателна система и хубаво запалване
Вал смятам да си взема много скоро, може би на пролет. Мисля, че Солекса ще го храни прилично. Пътувам много с тази кола и за мен е важно мотора да има добра тяга,а разхода и шума да са възможно най-ниски. Не, че не я ръчкам, даже прекалявам.
Стаменов написа: ↑12 окт 2017 18:20
Ей тая малоумна "фенщина" и мерене на разни органи никога не съм можел да го разбера - не стига че останаха една шепа такива коли, ми и ще се делим - на какво отгоре?
Не искам да се впускам в тая полемика "кой кого и защо".Има някой хора които мътят водата. Тяхна си работа! Да се оправят!
В същност се оказа, че много големи фенове не са никави фенове!
Стаменов написа: ↑12 окт 2017 18:20
Казвам го като човек, каращ Волга,
http://gazclub-bg.org/index.php Не знам още колко ще го има тоя форум, вече не знам има ли въобще смисъл да го има, но според мен е хубаво хората с общи интереси да се събират на едно място.