Предложения за място на провеждане на Национална среща на ЛКБ 2015 година
- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 21099
- Контакти:
Колеги, можете да дадете вашите идеи и предложения в тази тема.
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали
- mitaka_bg_pd
- Регистриран: 20 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 21013
Е иска ли питане Плевен again Като бях между хората миналата година коментираха,че все са се правили готини събори,но като този в Плевен е нямало досега.Дано тази година да се съберем повече хора и да си изкараме още по-добре Надяваме се на Венци пак за support
- joreto3330
- Регистриран: 12 февруари 2013
- Контакти:
Аз съм ЗА ! Плевен
- LADA-2107
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 13 април 2008
- Контакти:
Всеки път едно и също. Мисли се за хората които искат да карат. А за хората които не им е интересно и скучаят докато другите си правят кефа на пистата какво остава? Дайте да измислим, да направим нещо различно. Да покараме бавничко в колона, да се разходим по някакъв красив маршрут.
- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 21099
- Контакти:
Можем да почерпим идеи от международните Лада Клубове, да видим те какво и как правят. Имаше едно клипче ако не се лъжа от Унгарския клуб - уникален събор (конкурси, състезания, сцена с група и т.н.)
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали
- DiscontroL
- Регистриран: 01 юли 2013
- Автомобил: ВАЗ 21061
https://www.youtube.com/watch?v=-qlUb4RUSYY
Ето го видеото на унгарския клуб.
Ето го видеото на унгарския клуб.
Предлагам Сливен или Ямбол за да е по-близо на морските лади който са по-добри от нашите.А плюсът на всичи от южна българия ще е,че ще карат само по магистрала.И да въпреки,че падна яко каране на плевен съборът не е само газ до ламарината .Предпочитам хапване,сръбване и дори инпровизиран пазар за интересни и търсени части.
Събора миналата година наистина беше много хубав и много добре организиран ! Много хора ще кажат дайте пак там , аз също бих се радвал да повторим , но питайте хората дали ще се нагърбят със задачата да организират това събитие . Защото доколкото си говорих с Венци , Деян и другите ходили напред и назад , е било доста трудно да направят този ден за нас толкова интересен
За Сливен или Ямбол също съм за , всъщност аз съм ЗА където и да е в България . Събирам пари за да мога да си позволя 1-2 дни далеч от всички всекидневни ядове и главоболия !
За Сливен или Ямбол също съм за , всъщност аз съм ЗА където и да е в България . Събирам пари за да мога да си позволя 1-2 дни далеч от всички всекидневни ядове и главоболия !
- lada_4ever
- Регистриран: 16 януари 2014
Аз мисля за нещо като унгарският събор. Хареса ми, че не е в хотел, а на палатки сред природата. Има доста категории за шофиране и представления от различен тип.
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
- mitaka_bg_pd
- Регистриран: 20 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 21013
Щом толкова много ви допада унгарският събор,нека да отидем тази година към Унгария Аз лично смятам да ходя на събора в Унгария заедно с Денис да видим колко човека ще са ентусиазирани да дойдат,като искате нещо различно