Предложения за място на провеждане на Национална среща на ЛКБ 2015 година
- butaloto.
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 2103
- Контакти:
С Венци Кучев и русенската група мислим да организираме тайм-атак юли месец в Плевен... Но един от двата дни ще си е чисто спортно мероприятие (надпревари), не знам до колко може да се разгърне идеята за среща, че да се сведе до ниво на национален събор. 

Две неща никога няма да забравят сетивата ми - уханието на хубавата жена и мириса от старата Лада.
- Viper
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 09 август 2012
- Автомобил: ВАЗ 2106
- Контакти:
Ама то в Русе вече лади няма 

Газ до ламарината.... и т'ва е!
- lada_4ever
- Регистриран: 16 януари 2014
Лади в Русе има бая 

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Колеги, за мен няма голямо значение къде ще е събора. Така или иначе, не съм била досега на събор, защото все не съм имала възможност да дойда, и не мога да направя сравнение. Където и да се реши, на мен ми е горе-долу еднакво далече от Варна и не мога да изкажа мнение. Но не ми липсва желание да запаля италианския таралясник и да дойда най-накрая, където и да е
Но като че ли не видях евентуални дати, на които евентуално би могло да се случи това... Мислили ли сте? Предлагам също да се обобщят предложенията за мястото и датата и да се подложат на гласуване 

Джони, тъй като вече всички сме ти превеждали пари - би ли се съгласил на теб да пуснем парички за събора. За да имаме някаква готовност, когато се "появи" желаещ да организира събора.
Аз също съм готова да заделя 10-20 лв. и да ги дам предварително, за да се организират нещата. Моля, миналогодишните организатори да дадат някаква сума, към която да се стремим, т.е. да направим сметка дали ще стигнат тези пари - т.е. дали по 10 или по 20лв. да съберем.
Аз мога да помогна с някакъв списък на платилите и заявилите участие, например...
Дати за събора - те никога не са удобни за всички, но като начало да дадем няколко, а?
Например - месец Юни, съботите и неделите са:
6-7 юни
13-14 юни
20-21 юни
27-28 юни
Аз също съм готова да заделя 10-20 лв. и да ги дам предварително, за да се организират нещата. Моля, миналогодишните организатори да дадат някаква сума, към която да се стремим, т.е. да направим сметка дали ще стигнат тези пари - т.е. дали по 10 или по 20лв. да съберем.
Аз мога да помогна с някакъв списък на платилите и заявилите участие, например...
Дати за събора - те никога не са удобни за всички, но като начало да дадем няколко, а?
Например - месец Юни, съботите и неделите са:
6-7 юни
13-14 юни
20-21 юни
27-28 юни
Владимир, Станимир, Любомир и Красимир Преди имах 4 теории как се гледат деца, сега имам 4 деца и нито една теория как да ги гледам!!!
- venci kuchev
- Регистриран: 29 юни 2013
Колеги давайте идеи за програма на евентуален събор
Последна промяна от venci kuchev на 23 мар 2015 20:23, променено общо 1 път.
От предложените дати лично на мен са ми най-удобни (поне към момента) 6-7 юни или 27-28 юни.
- johny_x3m
- Представител на ЛКБ
- Регистриран: 12 октомври 2008
- Автомобил: ВАЗ 21061
- Контакти:
Nelly за мен не е проблем да ги събера парите, ама добре че каза по-рано, че смятах да я закривам тая сметка. Ще я оставя засега за да може ако има нещо да събираме там такси за участие. Аз може и да се напъна да организирам нещо, че даже и каране на частна писта да уредя за събора, ама Варна е доста далеч за повечето хора и едва ли ще се съберем много хора. Но пък може отделно от събора да направим една морска среща лятото например.
- Frysco
- Зам. председател на ЛКБ
- Регистриран: 18 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 2106
- Контакти:
Че то за момента за пролета нищо не се очертава, какъв е проблема събора да е лятото във Варна?Тъкмо дотогава евентуално ще отвори и Ретро музея.Групата за автопоходите така или иначе сме го обсъждали като вариант за тази година.
- venci kuchev
- Регистриран: 29 юни 2013
За събор във Варна най удобно ще е началото на месец август, да го съчетаем с почивката на море и тогава ще се съберем най много коли.