Предложения за място на провеждане на Национална среща на ЛКБ 2015 година
- Wolfgar
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 20 април 2013
- Автомобил: ВАЗ 21053
Варна за мен е супер. Вярно, че е далечко от София, но вярвам, че ще се получи добър събор.
- LADA-2107
- Регистриран: 13 април 2008
- Контакти:
До сега не сме били във Варна, ще бъде интересно. Аз лично нямам нищо против.
Варна+активен сезон ми се струва невъзможно за организиране 

Владимир, Станимир, Любомир и Красимир Преди имах 4 теории как се гледат деца, сега имам 4 деца и нито една теория как да ги гледам!!!
- johny_x3m
- Представител на ЛКБ
- Регистриран: 12 октомври 2008
- Автомобил: ВАЗ 21061
- Контакти:
Добре де, всичкото много хубаво, аз ще направя програма пък и всички знаете, че ако реша ще се справя. Ама колко хора от София ще бият 1000 км отиване и връщане, някои от които карат на бензин. Организацията не е толкова трудна, колкото си мислят някои, но ако ще правим сбирка на варненската и бургаската група не си заслужава усилията. Неслучайно събора всяка година се прави някъде в централна България, за да е удобно за повече хора. Помислете и кажете какво мислите, пък останалото е лесно. Но ако се захвана да го правя ще трябва да е първата седмица на юни, след това може да не съм в България.
- Frysco
- Зам. председател на ЛКБ
- Регистриран: 18 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 2106
- Контакти:
Да се преброим!
От София-аз.
От София-аз.
- LADA-2107
- Регистриран: 13 април 2008
- Контакти:
Само от София ли се преброявате или общо всички?
- Frysco
- Зам. председател на ЛКБ
- Регистриран: 18 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 2106
- Контакти:
Въпроса беше колко хора от София ще бием 1000 км път и е съвсем резонен, щото ако сме навити само петима, наистина не може да се нарече национален събор.Иначе за ходенето е ясно, със и без събор ще измислим нещо...
- white_shark
- Регистриран: 20 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 21093
Според мен мястото основно трябва да се подбере според следното:
1.Да има място,където да може спокойно да се проведат някакви мероприятия с колите БЕЗ да дойде полиция,БЕЗ да има проблем с шума,БЕЗ да има опасност за други хора и автомобили
2.Да има място за подслон на всички(в това число хора желаещи да останат на хоте и палаткаджии),което да позволява също да се вдига известен шум като музика и разговори без това да доведе отново до проблеми.
3.Наистина да е горе долу по на централно както и пътя до там да е добър за всички,а не едни да бият примерно 150км. по магистрала,а другите 350км. по някакви третокласни разбити пътища и да пътуват 3 дни и 3 нощи.
Сливен беше добро като условия.Варна нямам идея там как си го представяте тоя събор.Не съм идеално запознат с тоя край ама ми се струва малко неподходящо място.Сякаш тези мероприятия изискват по-"диви" места според мен.
1.Да има място,където да може спокойно да се проведат някакви мероприятия с колите БЕЗ да дойде полиция,БЕЗ да има проблем с шума,БЕЗ да има опасност за други хора и автомобили
2.Да има място за подслон на всички(в това число хора желаещи да останат на хоте и палаткаджии),което да позволява също да се вдига известен шум като музика и разговори без това да доведе отново до проблеми.
3.Наистина да е горе долу по на централно както и пътя до там да е добър за всички,а не едни да бият примерно 150км. по магистрала,а другите 350км. по някакви третокласни разбити пътища и да пътуват 3 дни и 3 нощи.
Сливен беше добро като условия.Варна нямам идея там как си го представяте тоя събор.Не съм идеално запознат с тоя край ама ми се струва малко неподходящо място.Сякаш тези мероприятия изискват по-"диви" места според мен.
- Wolfgar
- Регистриран: 20 април 2013
- Автомобил: ВАЗ 21053
нещата май не вървят....