Дата за провеждане на Национална среща на ЛКБ 2015 година
- Wolfgar
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 20 април 2013
- Автомобил: ВАЗ 21053
Позволявам си да направя тази тема, защото нещата трябва да се задвижат.
Венци Кучев излезе с вариант за място за провеждане на събор 2015. Предлагам да започнем възможно най-бързо и организирано избиране на дата за събието. Нека помогнем на Венци с евентуалната организация като му дадем възмножно най-бързо дата. Той вече спомена, че възможното място за настаняване, което според неговото описание задоволява напъно нуждите на всички, е свободно до средата на месец Юни.
Нека всеки изкаже мнение. Според мен това е много добра възможност за провеждане на събора. Логично би било в такъв случай датата да бъде избрана между 2 възможности 6-7 юни или 13-14 юни.
Все пак ако някой има други предложения за място, биха могли да се обсъдят и по-късни дати.
Венци Кучев излезе с вариант за място за провеждане на събор 2015. Предлагам да започнем възможно най-бързо и организирано избиране на дата за събието. Нека помогнем на Венци с евентуалната организация като му дадем възмножно най-бързо дата. Той вече спомена, че възможното място за настаняване, което според неговото описание задоволява напъно нуждите на всички, е свободно до средата на месец Юни.
Нека всеки изкаже мнение. Според мен това е много добра възможност за провеждане на събора. Логично би било в такъв случай датата да бъде избрана между 2 възможности 6-7 юни или 13-14 юни.
Все пак ако някой има други предложения за място, биха могли да се обсъдят и по-късни дати.
Последна промяна от Wolfgar на 10 апр 2015 01:18, променено общо 3 пъти.
- butaloto.
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 2103
- Контакти:
Може ли да се направи тази тема като анкета.. тъй, че да може всеки да отчете своя глас за дати?
Две неща никога няма да забравят сетивата ми - уханието на хубавата жена и мириса от старата Лада.
- Koko95
- Регистриран: 07 декември 2009
- Автомобил: ВАЗ 2106
С 2 ръце съм за 13-14 юни и се надявам да участвам тази година в мероприятието ако приемате грозни 6ци ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
- Crazzy_Lada
- Официален фотограф на ЛКБ
- Регистриран: 30 декември 2011
- Автомобил: ВАЗ 21051
- Контакти:
Които и да са датите, таааам съм;)
Лудите нямат спирачки!
- Wolfgar
- Регистриран: 20 април 2013
- Автомобил: ВАЗ 21053
Ти вземи отиди на 6-7 да загрееш гумите и ние ще дойдем след това ![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Няма значение кога и къде ще бъде, аз ще дойда със сигурност
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Искам да видя хубаво направени лади и вървящи, от кошниците има под път и над път:)
Колеги, да качите снимки и клипчета на събора за такива като мен, които няма да могат да дойдат на 13-ти и 14-ти ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
- LADA-2107
- Регистриран: 13 април 2008
- Контакти:
GoshoPepi, ще преведеш ли какво значи кошници? Когато някой не е налял пари за тунинг изгъзици по външния вид или за двигател, а си кара всекидневната оригинална Лада, това ли са кошници?
- butaloto.
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 2103
- Контакти:
Оригиналната и автентична Лада също изисква доста средства и пари.
Момчета, пиша ви с молбата до 10 дни да определим колко хора ще спим в хотела и кои ще присъстват за да може да се възползваме от договорената от Венци Кучев отстъпка. Трябва всеки да подходи сериозно към въпроса, тъй като човека се е наел да организира събитието и тази година..
Момчета, пиша ви с молбата до 10 дни да определим колко хора ще спим в хотела и кои ще присъстват за да може да се възползваме от договорената от Венци Кучев отстъпка. Трябва всеки да подходи сериозно към въпроса, тъй като човека се е наел да организира събитието и тази година..
Две неща никога няма да забравят сетивата ми - уханието на хубавата жена и мириса от старата Лада.