Програма на събор 2015 [Анкета]
- venci kuchev
- Регистриран: 29 юни 2013
Програма на събор 2015 [Анкета]
За програма ще ви предложим няколко варианта и да гласуваме за тях за да има максимален брой удовлетворени Лада фенове
1 вариант е като миналогодишния -сборен пункт, придвижване до пистата състезания до 18 ч ,придвижване до хотелски комплекс.
Неделя разглеждане на града , обяд и до нови срещи.
2 вариант събота- сборен пункт, придвижване до парк кайлъка,разходка (кафе) из парка. обяд ,придвижване до хотел кайлика , лека разходка. тръгване в посока хотел Орбита палас с междинна спирка язовира за по лимонада 18 ч сядаме на масата.
Неделя газ на пистата до 14 ч обяд и лек път към къщи-а за любителитена природата можем да предложим разходка из месноста Чернелка.
3 варант събота сборен пункт , откриване на събора потегляме в посока Ловеч на бензиностанция Еко се рзделяме на 2 лъча автомаяците към картинг писта - любителите на природата в посока кайлъка в 18 ч се събираме в ресторанта.
неделя разходка из града или Чернелка, обяд и довиждане.
Някой ако има по добра идея да я сподели.
https://www.google.bg/search?q=%D1%87%D ... d=0CC0QsAQ
1 вариант е като миналогодишния -сборен пункт, придвижване до пистата състезания до 18 ч ,придвижване до хотелски комплекс.
Неделя разглеждане на града , обяд и до нови срещи.
2 вариант събота- сборен пункт, придвижване до парк кайлъка,разходка (кафе) из парка. обяд ,придвижване до хотел кайлика , лека разходка. тръгване в посока хотел Орбита палас с междинна спирка язовира за по лимонада 18 ч сядаме на масата.
Неделя газ на пистата до 14 ч обяд и лек път към къщи-а за любителитена природата можем да предложим разходка из месноста Чернелка.
3 варант събота сборен пункт , откриване на събора потегляме в посока Ловеч на бензиностанция Еко се рзделяме на 2 лъча автомаяците към картинг писта - любителите на природата в посока кайлъка в 18 ч се събираме в ресторанта.
неделя разходка из града или Чернелка, обяд и довиждане.
Някой ако има по добра идея да я сподели.
https://www.google.bg/search?q=%D1%87%D ... d=0CC0QsAQ
-
- Регистриран: 30 март 2014
Програма на събор 2015
Този събор ще доживея ли да го видя един път във Варна?
- mzeto
- Регистриран: 20 февруари 2008
- Автомобил: ВАЗ 2105
- Контакти:
Програма на събор 2015
Ами ако се хване някой да организира във Варна... и все пак не събора ходи при ентусиастите, а те ходят на събор без значени къде се провежда 

"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book." - Moog "Mighty car mods"
- Koko95
- Регистриран: 07 декември 2009
- Автомобил: ВАЗ 2106
Програма на събор 2015
3 тия вариант мисля че ще привлече всички защото който му се дава газ ще дава газ който не ще се разходи , но ще има ли кой да кординира пистата да няма проблем от страна на властите ?
- venci kuchev
- Регистриран: 29 юни 2013
Програма на събор 2015
За вариант 1 и 3 ( каране в събота) трябва да го включим в програмата и да заплатим такса писта 180 лв и такса линейка 180 лв.
За вариант 2 (каране в неделя) до 10 коли отиваме не офицялно и най много да ни изгонят от пистата.
За вариант 2 (каране в неделя) до 10 коли отиваме не офицялно и най много да ни изгонят от пистата.
- v_gelinski
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 15 септември 2011
- Контакти:
Програма на събор 2015
Аз съм за вариант 1 (както миналата година). Минуса на вариант 2 - ограничен брой коли на пистата и риск мероприятието да приключи по-рано. Минуса на вариант 3 - колектива се цепи.
Тогда нажмут водители стартеры И по лесам, по сопкам, по воде....
- mitaka_bg_pd
- Регистриран: 20 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 21013
Програма на събор 2015
И аз съм за вариант 1,другите варианти не ми допадат по простата причина,че ако се разделим всичко ще отиде по дяволите...
Програма на събор 2015
Като правим някакво мероприятие, моето мнение е да сме всички заедно. Най-много ми допада вариант 1, защото сме всички. Програмата от миналата година много ми хареса, но също така можем и да включим още някоя дисциплина.
- joreto3330
- Регистриран: 12 февруари 2013
- Контакти:
- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 21099
- Контакти:
Програма на събор 2015
Аз съм за Вариант 1, миналата година добре се получи. Мисля, че няма проблем отново да съберем парите.
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали