Номера за участниците в събора
- mitaka_bg_pd
- Регистриран: 20 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 21013
Ние от Пловдив ще си ги вадим ние понеже сме само 2ма засега
-
- Дама
- Регистриран: 02 декември 2014
- Автомобил: ВАЗ 2108
Аз работя в печатница в София. Кажете какви цени ви дават и ще измислим нещо.
Няма път към щастието, пътят е щастието!
-
- Регистриран: 14 март 2014
50- Николай Кръстев
Цена за 1 брой стикер върху етикетна хартия формат А4, цветно отпечатване, в обикновен копирен център - 1.60лв.
Цена за 1 брой стикер върху PVC материал (бял/прозрачен), без огледален печат, цветно, в печатницата - 2.30лв.
За огледален печат, т.е. за залепване от вътрешната страна на стъклото не съм питала
Цена за 1 брой стикер върху PVC материал (бял/прозрачен), без огледален печат, цветно, в печатницата - 2.30лв.
За огледален печат, т.е. за залепване от вътрешната страна на стъклото не съм питала
Владимир, Станимир, Любомир и Красимир Преди имах 4 теории как се гледат деца, сега имам 4 деца и нито една теория как да ги гледам!!!
ЕЕЕ Несън тия цени са супер , аз пред две години по 7 лева за 2та стикера ми ги правиха !
- Wolfgar
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 20 април 2013
- Автомобил: ВАЗ 21053
Виж и за огледален печат моля те. Иначе тези цени са супер. Преди две години ми направиха 3 за 15 лева. Миналата година Иво ми ги поръча в Перник и не помня цените.
- v_gelinski
- Регистриран: 15 септември 2011
- Контакти:
В Copycom (Зад Фантастико в Студентски) цените бяха сродни. Аз си ги правех там, че са денонощни и мога да отида след работа към 1-2
П.п. май е вече време да създадем теми за организация за събора по градове и Денис да премести офф-топика там.
П.п. май е вече време да създадем теми за организация за събора по градове и Денис да премести офф-топика там.
Тогда нажмут водители стартеры И по лесам, по сопкам, по воде....
Аз заминавам в Еленския балкан (да се разтоваря с две хлапета по-малко :-) ) и няма да отпечатвам преди 10-ти юни, на който не му се чака ще дам адресите:
1. Копирни центрове много, но аз питах в един срещу моя блок - бул. Вардар на средата между пазара на Красна поляна и Вагон ресторанта, след банка ДСК, преди магазина за колела.
2. Печатница Прима Принт гр.София, бул. Никола Мушанов № 114 - това е срещу депо Красна поляна. Самата печатница е на гърба на магазините. Тук смятам да печатам и следващите календари, ако съберем пари за печата им.
1. Копирни центрове много, но аз питах в един срещу моя блок - бул. Вардар на средата между пазара на Красна поляна и Вагон ресторанта, след банка ДСК, преди магазина за колела.
2. Печатница Прима Принт гр.София, бул. Никола Мушанов № 114 - това е срещу депо Красна поляна. Самата печатница е на гърба на магазините. Тук смятам да печатам и следващите календари, ако съберем пари за печата им.
Владимир, Станимир, Любомир и Красимир Преди имах 4 теории как се гледат деца, сега имам 4 деца и нито една теория как да ги гледам!!!
- LADA-2107
- Регистриран: 13 април 2008
- Контакти:
Аз пък моите си ги печатам на обикновен лист и после ги ламинирам. Залепвам ги на колата с тиксо и след събора си ги прибирам за спомен. След години само това ще ни остане - номерата и календари!
- Wolfgar
- Регистриран: 20 април 2013
- Автомобил: ВАЗ 21053
Ей чшшш, аз планувам да карам ладата и като стана на 70!!!