Oтзиви от събор 2015

Потребителски аватар
butaloto.
Член на Лада Клуб България
Регистриран: 01 март 2008
Автомобил: ВАЗ 2103
Контакти:

Oтзиви от събор 2015

Мнение от butaloto. » 14 юни 2015 19:51

И така, за втора поредна година домакин на провелото се мероприятие бе гр. Плевен. Пак останах с добри впечатления от плевенската група. Събора предостави възможност за поредна година да се съберем общи приятели, стари познати и хора от една порода на едно място, а по-късно и на една маса. Някои пък споделихме и една стая. :mrgreen: Хубаво беше... но пък лошото е, че е само веднъж годишно! Според мен нещата се получиха добре, и тази година събора бе на ниво!
Бих го определил по-скоро като 'счупен събор' тази година, тъй като доста коли дадоха различни технически проблеми, включително и моята... за капак на всичко имаше и леко неприятно ПТП на пистата между две бързи лади (едната май беше с монтанска регистрация, пък другата варненска.. дали не бъркам? :whistle: ). Както и да е.. с техники на шофиране, бързи ремонтни дейности на място и споделяне на общи инструмени.. мисля, че всички коли взеха участие в записаните дисциплини. Като цяло съботния ден бе много горещ и напечен, но най-сладко на мен ми бе в басейна с бира в ръка в късния следобед. След тази жега потапянето във водата бе просто рай! :cheers:
Могат да съжаляват само тези които не дойдоха и не станаха част от тази емоция и не споделиха тази обща страст! От софийската група ми липсваха и се присещам за Пешо и Ванко, ще им пиша по едно неизвинено отсъствие. Направи ми впечатление, че Мирката взе дейно присъствие на москвич събора миналата седмица, пък нашия го пропусна. Някаква конспирация надушвам тук :roll:
С класиранията в надпреварите и провелите се силови дисциплини не съм много наясно, тъй, че ще изчакаме организаторите да изкарат резултатите след като се оформят. :mrgreen: Снимковия материал също.
Толкова го чаках аз Евгени Драгнев да му направя една демонстрация на тази иначе стратегическа писта, но пък нищо.. ще се отвори възможност в близко бъдеще. (tease)
Това е от мен, другото е от вас! ;)
Две неща никога няма да забравят сетивата ми - уханието на хубавата жена и мириса от старата Лада.

Потребителски аватар
Денис И.
Председател на ЛКБ
Регистриран: 01 март 2008
Автомобил: ВАЗ 21099
Контакти:

Oтзиви от събор 2015

Мнение от Денис И. » 14 юни 2015 21:09

Аз съм доволен като цяло. Естествено организационно от моя страна нещата има накъде да се подобряват - тази година го нямаше познатият ми DJ, който предоставяше и техниката и трябваше да наемем такава, което пък донесе забавяне в свързването й, тъй като за пръв път се сблъсквах с такъв модел техника. От там програмата се разпокъса, но благодарение на всички, които помогнаха наваксахме закъснението и състезанията ги пуснахме бързо. Жалко за малкия брой участващи, не знам жегата ли ги изплаши или нещо друго? Нали точно затова направихме 2 класа, за да могат всички да участват и да имат равни шансове.
Още един път благодаря на Венци, семейството му и на Деян Даков за всичко, което направиха и тази година събора да е на ниво.

Снимков и видео материал ще има по-късно :)
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали

Потребителски аватар
kingD
Регистриран: 20 януари 2011

Oтзиви от събор 2015

Мнение от kingD » 14 юни 2015 21:12

Като първи събор нямам база за сравнение, но според мен всичко си беше много на ниво, а прекарването на и след пистата уникално. Като пътувахме към Панорама умислен в миналия ден - както каза колегата каране, ремонти взаимопомощ, черпене, сладки приказки стигнах до извода, че Ладажиите сме много пекани хора :) . Кофти беше, че някои лади не можахме да отремонтираме да прахосат обречените гуми и бензин, но какво да се прави. Живи и здрави догодина трябва да го повторим задължително.

Наздраве на всички от мен :cheers:

Криско
Регистриран: 12 юли 2013

Oтзиви от събор 2015

Мнение от Криско » 14 юни 2015 23:02

Беше супер!Събрахме се,видяхме се покарахме си като цяло!Няма да е лошо да се правят по често срещи(Не само в Плевен).Надявам се също така скоро да видим видеа и снимки

Потребителски аватар
drifta
Регистриран: 15 декември 2010
Контакти:

Oтзиви от събор 2015

Мнение от drifta » 14 юни 2015 23:36

Баа ама изпочупихме ли се още в началото ??? :D

Потребителски аватар
johny_x3m
Представител на ЛКБ
Регистриран: 12 октомври 2008
Автомобил: ВАЗ 21061
Контакти:

Oтзиви от събор 2015

Мнение от johny_x3m » 15 юни 2015 08:29

Добре, че беше събора, че някои хора да могат да си сменят маслото :)

Razlikataa
Член на Лада Клуб България
Регистриран: 11 май 2009
Автомобил: ВАЗ 21083

Oтзиви от събор 2015

Мнение от Razlikataa » 15 юни 2015 08:34

Аз останах много доволен от събора. Всичко беше на ниво откъм организация. Искам да благодаря на организаторите, че за втора година се нагърбиха с тази не лека задача и се постараха всичко да бъде наред. Също така искам да благодаря на Марио, за това че услужи с каски на нуждаещите се. :mrgreen: Единствената ми забележка е, че не трябваше да се допускат толкова много коли на свободното каране наведнъж.

Потребителски аватар
drifta
Регистриран: 15 декември 2010
Контакти:

Oтзиви от събор 2015

Мнение от drifta » 15 юни 2015 10:24

johny_x3m написа:Добре, че беше събора, че някои хора да могат да си сменят маслото :)
Хахаха. :D :D :D

Потребителски аватар
Frysco
Зам. председател на ЛКБ
Регистриран: 18 април 2008
Автомобил: ВАЗ 2105
Контакти:

Oтзиви от събор 2015

Мнение от Frysco » 15 юни 2015 19:45

Моят отзив от събора е, че безкрайно съжалявам че не можах да дойда.Исках много, но уви... съдбата не винаги е съгласна с плановете ми.

Потребителски аватар
lada_4ever
Регистриран: 16 януари 2014

Oтзиви от събор 2015

Мнение от lada_4ever » 15 юни 2015 20:01

Нямам търпение и аз да се включвам в такива мероприятия, но да дойде времето :cheers:
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."

Заключена

Върни се в “Събор 2015 - Плевен”