Oтзиви от събор 2015
Oтзиви от събор 2015
Привет от един Volkswagen фен.
Присъствал съм на доста събори (и съм организирал редица такива), както и на колоните на отиване и връщане от всякакви подобни събития.
Ще дам един съвет, особено към участници на събора с номера 6 и 7, имаше и други, няма да ги изброявам.
Знам, че адреналинът е висок след събора, но не си позволявайте да го пренасяте извън пистата. Изпреварванията, които правехте на подбалканския път на 14.06. привечер не бяха съвсем обмислени и създадохте някои предпоставки за ПТП. Да не говорим, че в крайна сметка на Ботевградско отново бяхме на един светофар. Умната, защото като се обърне каруцата, пътища много, но връщане назад няма.
Успех във всички начинания!
Присъствал съм на доста събори (и съм организирал редица такива), както и на колоните на отиване и връщане от всякакви подобни събития.
Ще дам един съвет, особено към участници на събора с номера 6 и 7, имаше и други, няма да ги изброявам.
Знам, че адреналинът е висок след събора, но не си позволявайте да го пренасяте извън пистата. Изпреварванията, които правехте на подбалканския път на 14.06. привечер не бяха съвсем обмислени и създадохте някои предпоставки за ПТП. Да не говорим, че в крайна сметка на Ботевградско отново бяхме на един светофар. Умната, защото като се обърне каруцата, пътища много, но връщане назад няма.
Успех във всички начинания!
- Wolfgar
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 20 април 2013
- Автомобил: ВАЗ 21053
Oтзиви от събор 2015
Прав си колега. Малко се увлякохме и карахме с по над 160-170, което е неразумно. Изправарвахме по 6-7 коли на 1 път, което си беше опасно. Всички сме заедно на пътя и трябва да сме разумни
-
- Регистриран: 28 юли 2008
- Контакти:
Oтзиви от събор 2015
Много се радвам ,че за втора поредна година присъствам на живо сред всички вас скъпи приятели . Тази година бях вече и с моята синя Лада 1500с СН4958. Усещането на пистата беше несравнимо , мирисът на неизгорял бензин , изтъркани гуми и бучащи мотори направо ме караха да настръхвам от кеф )). Вечерта в ресторанта също беше много хубаво , всички сте готини и задружни хора )))) .За втора поредна година се радвам,че съм сред всички вас -Лада Клуб България ))). Дано този клуб да продължава да се развива , да има повече потребители и да се правят още такива мероприятия ))) .Два дена прекарах незабравими мигове , откъснах се от еднообразното ежедневие и бях в друг мой свят пълен с лади и жигулита ))). Митко и на него много му хареса и ви изпраща поздрави . Всичко беше прекрасно ))). Евала на организаторите за положения труд !!!
Последна промяна от Nasko Dobrev на 16 юни 2015 19:43, променено общо 2 пъти.
- butaloto.
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 2103
- Контакти:
Oтзиви от събор 2015
Но аз не разбрах сега, скъсахте ли Volkswagen-a на правите участъци.. чак на светофарите на входа на София ви застигнал?
П.П. Абе аз в последните 10 години не съм чул някой да се е утрепал с Лада. Все със западни талиги стават злополуки...
П.П. Абе аз в последните 10 години не съм чул някой да се е утрепал с Лада. Все със западни талиги стават злополуки...
Две неща никога няма да забравят сетивата ми - уханието на хубавата жена и мириса от старата Лада.
- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 21099
- Контакти:
Oтзиви от събор 2015
Марио, не подклаждай пак някакви интриги. Ние знаем, че се ебаваш, ама другите дето не те познават ще се хванат
Прав е човека, пътя не беше за изпреварване, имаше трафик, няколко пъти му правих забележка на Любо да караме по-бавно и в колона, но ... млад е още, простено му е.
Прав е човека, пътя не беше за изпреварване, имаше трафик, няколко пъти му правих забележка на Любо да караме по-бавно и в колона, но ... млад е още, простено му е.
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали
- Wolfgar
- Регистриран: 20 април 2013
- Автомобил: ВАЗ 21053
Oтзиви от събор 2015
Е Денис аз си кротнах след Троян. При Пирдоп нещата се объркаха..... Милев се загуби, вие изостанахте, а после напреднахте много. Стана каша. Аз дори не смеех да пържа колата зарад помпата....
Е колко да съм млад. На 25 хората вече се женат
Е колко да съм млад. На 25 хората вече се женат
- Crazzy_Lada
- Официален фотограф на ЛКБ
- Регистриран: 30 декември 2011
- Автомобил: ВАЗ 21051
- Контакти:
Oтзиви от събор 2015
Идеята беше дя караме бавно, в колона, но Милев доста дръпна напред и ние идиотите по него, да го настигаме. Но както и да е, малко се отколоняваме от темата-събора беше супер. Аз лично доста се забавлявах и на пистата, и след това. Покарахме, починахме си от ежедневните глупости, единственото за което съжалявам е че някои лади се счупиха на събора!
Лудите нямат спирачки!
-
- Регистриран: 28 юли 2008
- Контакти:
Oтзиви от събор 2015
Колегите да са живи и здрави ще си оправят ладите ))) .Неприятна случка ,но хората да са добре да няма инциденти с тях ,а ламарината се оправя.
- Crazzy_Lada
- Официален фотограф на ЛКБ
- Регистриран: 30 декември 2011
- Автомобил: ВАЗ 21051
- Контакти:
Oтзиви от събор 2015
Да така е, Лада винаги се прави...
Милев, ти да не се разсърди нещо? Никой не те обвинява, безотговорността не е само твоя, а и наша разбира се.
Милев, ти да не се разсърди нещо? Никой не те обвинява, безотговорността не е само твоя, а и наша разбира се.
Лудите нямат спирачки!
- LADA-2107
- Регистриран: 13 април 2008
- Контакти:
Oтзиви от събор 2015
Спокойнооооо.... Не сте само вие. С колегата "1300" също се раздадохме. Тоест карахме си нормално с около 100, 100 и нещо км/ч и изпреварихме един Голф 2, който се движеше бавно. После човекът Голф-a нещо се инфектирана и взе да дава газ, но "1300" нали не му търпи търпилката реши да покаже, че и ние можем. Само гледам Голф-a ме изпреварва, викам си: "Йоан няма как да не тръгне сега!", поглеждам в огледалото и гледам нашия го няма.Обръщам се настрани, а той вече е до мен. Мама и де*а и ЖИГУЛА как върви уж 1200, уж на 160 000 км, а се настригва повече от моята Самара 1500 на 700 км, е вярно, че аз съм с диф. 3,7 и на газ, но все пак... Както и да е тръгнах след него. 140 - 150, ама Голф-a не можахме да го минем, щото наби спирачки и зави за Севлиево, пък ние пропуснахме разклона, та се връщахме. После захлебихме на Кауфланд-a в Севлиево и газ на Шипка, а от там на Бузлуджа. Имаме и атрактивни снимки на колите на огньовете и на входа на чинията. Тия ЛАДИ стават и за офроуд. На слизане само дето не си сборих скоростите в един камък. Бая голям беше, пък го поместих поне с 10 санти. На отиване също имаше емоции, но като цяло извода е, че "1300" не бива да го пускаме за водач, че после няма догонване или да ми скопие карбуратора нещо.