Наказанието за конуси трябва да е балансирано, защото ако е малко всеки ще мине трасето прекалено на фурия,
но ако е прекалено голямо, всеки ще внимава прекалено много и реално се убива тръпката и все едно гледаме състезание между охлюви.
Отосно това събора да е в Русе, аз още от години си го мислех, но ми е струваше доста сложно за изпълнение от към организация, сега след като вече съм видя, не ми се струва толкова непосилно. С малко напътствия и някой да ми удари по едно рамо от клуба в Русе... от общината няма да имаме никакви ядове, нали уж Русе сме град на свободния дух и сега гледаме да правим какви ли не мероприятия. Наскоро имаше 100 години БМВ, всякакви тунинг ивенти, Писта Русе, ретро паради, дори наскоро основаха и нов клуб за ретро автомобили, където възраста за приемане е 20 години.. и по тая логика 50%+ от автомобилите в България са ретро
ПП. Друга идея... вдъхновена от карането на @v_gelinski, да направим трасето на майсторското каране първо да се минава напред, после назад, и съответно да го направим малко по-широко и либерално де, хем да може да се мине с газ напред, ама назад никой не мога да го мине с мръсна газ и ще оравновеси нещата и ще си покаже кой реално кара и кой само дава газ.... типично за моите идеи, "Сложно, но интересно!".
Газ до ламарината.... и т'ва е!