Идеи за място на Събор 2019
- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 21099
- Контакти:
Колеги, темата е почистена, сещате се защо. Предлагам да се придържаме към темата и да предложим място за събор. Аз гласувам за Узана, просто нямаме техническото време да организираме нещо по-мащабно в момента.
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали
- Viper
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 09 август 2012
- Автомобил: ВАЗ 2106
- Контакти:
Е додохме си на думата, ама изчете ли всичките неща?
Аз имам предложение, ако платформата на форума го позволява, да направим като отворена анкета, и под всяко ново предложение, този които го предложи да се обосновава. Като гледам май всички бием към Узана.
Аз имам предложение, ако платформата на форума го позволява, да направим като отворена анкета, и под всяко ново предложение, този които го предложи да се обосновава. Като гледам май всички бием към Узана.
Газ до ламарината.... и т'ва е!
- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Контакти:
Аз мога да се обоснова лесно:
- В центъра на България е (няма ощетени откъм пътуване)
Има и поляни и писта долу около града (и любителите на карането и любителите на по-спокойното прекарване ще са доволни) - Има набор от хотели и хижи от 10 лв на нощувка до 150 лв на нощувка (покриваме широк спектър изисквания)
- Има туристически дестинации в района за походи - връх Шипка, Етъра, Бузлуджа, Велико Търново и т.н.
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали
- plamil
- Регистриран: 04 февруари 2009
- Автомобил: ВАЗ 21043
- Контакти:
Възможна ли е комбинация писта Габрово - хотели в Дряново?
Пистата мисля че беше в Мичковци (дано не се лъжа).
Разстоянието до Дряново е по-малко, отколкото до Узана, не преминаваме през цяло Габрово, с все трафика и теснотията му.
Ако ползваме и къмпинга на Дряново - разстоянието е още по-малко, има място и за барбекюта, и за палатки
Пистата мисля че беше в Мичковци (дано не се лъжа).
Разстоянието до Дряново е по-малко, отколкото до Узана, не преминаваме през цяло Габрово, с все трафика и теснотията му.
Ако ползваме и къмпинга на Дряново - разстоянието е още по-малко, има място и за барбекюта, и за палатки
- LADA-2107
- Регистриран: 13 април 2008
- Контакти:
Интересна идея!
- white_shark
- Регистриран: 20 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 21093
Предложението на Пламен е добро. Предполагам става дума за летище Междене.
Инфраструктурата е хубава в района, разстоянията не са големи и предвижването ще става сравнително бързо. Узана е доста далеч и от летището и от много други обекти...ще пострада програмата като се пръснат хората. Само от Узана до летището са 35км...до Велико Търново 70км. Като основните точки(леглова база,писти,ресторанти, туристически обекти) са на по 15-20-25км максимум нещата се получават по-добре според мен.
Пък и като гледам няма големи ентусиасти за организиране на такова събитие и има голяма вероятност от много туткане да няма нищо.Там поне района си го знаем, хората се ориентират добре в самонастняването и в крайна сметка идеята е да се съберем да се видим, да прегазим няколко конуса и да изпием някоя друга бира. През останалата част от годината всеки може да си прави екскурзии и почивки на нови дестинации.
Инфраструктурата е хубава в района, разстоянията не са големи и предвижването ще става сравнително бързо. Узана е доста далеч и от летището и от много други обекти...ще пострада програмата като се пръснат хората. Само от Узана до летището са 35км...до Велико Търново 70км. Като основните точки(леглова база,писти,ресторанти, туристически обекти) са на по 15-20-25км максимум нещата се получават по-добре според мен.
Пък и като гледам няма големи ентусиасти за организиране на такова събитие и има голяма вероятност от много туткане да няма нищо.Там поне района си го знаем, хората се ориентират добре в самонастняването и в крайна сметка идеята е да се съберем да се видим, да прегазим няколко конуса и да изпием някоя друга бира. През останалата част от годината всеки може да си прави екскурзии и почивки на нови дестинации.
- Wolfgar
- Регистриран: 20 април 2013
- Автомобил: ВАЗ 21053
На летището вече сме правили събор и беше приемливо. Имаме ли все още хора от там, който да се наемат с организацията? За вечеринката след това, ще се мисли допълнително. И без това остават една шепа хора с преспиване. Все ще го измислим.
- Crazzy_Lada
- Официален фотограф на ЛКБ
- Регистриран: 30 декември 2011
- Автомобил: ВАЗ 21051
- Контакти:
Идеята е добра, аз съм ЗА
. Там сме били и беше добре. Узана също е ок, както решим.

Лудите нямат спирачки!
- milev86
- PR на ЛКБ
- Регистриран: 19 май 2008
- Автомобил: ВАЗ 21079
- Контакти:
Подкрепям предложеното от Viper.
Една едноседмична или десетдневна анкета, която да бъде "рекламирана" по лично съобщения на всички във форума, за да направим голямо проучване, сред масите.
Вариантите за Узана - Габрово и Междене - Дряново са прекрасни. Ако е необходимо да се звъни някъде и да се уреждат неща - аз съм насреща!
Също така предлагам освен споменатата от колегата Viper, анкета за място, да се направи и една паралелна за дати, за да бъдем адекватни, горе долу, и там на общото желание.
Една едноседмична или десетдневна анкета, която да бъде "рекламирана" по лично съобщения на всички във форума, за да направим голямо проучване, сред масите.
Вариантите за Узана - Габрово и Междене - Дряново са прекрасни. Ако е необходимо да се звъни някъде и да се уреждат неща - аз съм насреща!
Също така предлагам освен споменатата от колегата Viper, анкета за място, да се направи и една паралелна за дати, за да бъдем адекватни, горе долу, и там на общото желание.
- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Контакти:
Анкетата според мен трябва да е само за дати. Мястото мисля, че няма какво да го обсъждаме - Узана и летище Междене (ако собственикът й се съгласи, тъй като получих информация, че вече е частна).
Предложете кои дати да сложа в анкетата.
Предложете кои дати да сложа в анкетата.