Впечатления и отзиви за "Събор 2020 - Аспарухово"

Потребителски аватар
white_shark
Мнения: 1297
Регистриран: 20 април 2008
Репутация: 34
Местоположение: Бургас
Автомобил: ВАЗ 21093

Впечатления и отзиви за "Събор 2020 - Аспарухово"

Мнение от white_shark » 05 юли 2020 22:33

Тази година си позволявам аз да отворя темата за отзивите от събор ЛКБ 2020, тъй като бях основен хейтър преди няколко месеца и затова сега искам да кажа/напиша някои неща.
По принцип не съм много вярващ в тази корона история, в която сме въвлечени, но тези ограничения на личните свобода и избор, на свободното придвижване, а оттам и заплахата за социалния ни живот ме накара да преосмисля някои работи.
Тази година стават точно 15г. откакто ходя по тези мероприятия. За толкова време мисля,че съм пропускал не повече от 1-2 събора. През всички тези години се запознах с много хора, с част от които станахме много добри приятели. Отдавна съм спрял да ходя заради автомобилите. Не че не са интересни и не са важна съставка, но какво са те ако нас ни няма? Просто предмети. Та след тия 15г. това събитие си давам сметка,че се е превърнало в начин на живот поне за мен...празник в календара редом до Коледа, Нова година и Великден. И когато възникне въпросителната "Ами ако забранят масовите събития и няма събор...?!" осъзнаваш колко е хубаво да го има. Независимо къде е. Независимо кога е. И хората да ги има. И да можем да си наредим колите на прашната писта, да си пийваме бира на 40 градуса докато се пържим в собствен сос, да чакаме по час и половина една салата на заведението, което не може да смогне с многото поръчки за пореден път, да си премятаме резервни части и да си помагаме, да си пием кафето на сутринта след хубавата празнична вечеря...вместо да си стоим затворени по градовете и къщите.

Голямо БРАВО на всички организатори! Извинения към Пламен отново, задето хвърлих преди месеци хейт, пратих "много здраве и весело изкарване" на всички и казах,че няма да идвам. Понякога съм малко такъв импулсивен...те някои ме понаучиха и не се впечатляват вече. Абсолютно не съжалявам,че дойдох за поредна година и отпразнувах с всички вас 50г. от създаването на Лада! Аз лично забележки към организацията на нашите колеги нямам. Сега,че в ресторанта се бавеха поръчки и беше малко хаос, че инфраструктурата не бе перфектна са неща , за които никой от ЛКБ не може да носи отговорност. Бяхме посрещнати радушно, беше осигурена безопасност за всички, програмата бе добра и се изпълни както беше запланувано, грамотите и фойерверки нямат нужда от коментар - на ниво както винаги.
Мисля да завърша тоя малко дълъг пост отново с голямо благодаря към всички, които вложиха от себе си да се случи това събитие, защото съборът не е даденост, която пада от небето ами е плод на усилията на много хора. Бъдете живи и здрави! (victory) :lada:

Потребителски аватар
fenomena6909
Член на Лада Клуб България
Мнения: 441
Регистриран: 09 март 2011
Репутация: 3
Местоположение: Провадия
Автомобил: ВАЗ 21011
Контакти:

Впечатления и отзиви за "Събор 2020 - Аспарухово"

Мнение от fenomena6909 » 06 юли 2020 07:32

И тази година аз съм много доволен от всичко!

Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk


Потребителски аватар
Денис И.
Председател на ЛКБ
Мнения: 7165
Регистриран: 01 март 2008
Репутация: 135
Местоположение: София
Автомобил: ВАЗ 21099
Контакти:

Впечатления и отзиви за "Събор 2020 - Аспарухово"

Мнение от Денис И. » 06 юли 2020 09:47

Първо искам да благодаря на Пламен за организацията и тичането по институциите за да може този събор да се състои и да има такава подкрепа от общината!

Второ, искам да благодаря на всички, които дойдоха, въпреки "пандемията". Имаше много нови лица и надявам се много нови фенове на марката и на клуба.

Имаше неща, които можеха да се направят по-добре, имаше неща, които не бяха под наш контрол, но имаше и неща, които ни се получиха добре. Някои от тези неща са:

  • - заведението определено не беше готово да посрещне толкова много хора за обяд. За вечерята нещата бяха една идея по-добре.
    - имахме само една игра с публиката, може би следващата година ще трябва да добавим още
    - жегата се оказа по-силна от нас и 16:30 беше доста рано за начало на конкурсите, слънцето печеше, всички бяха по сенките и дори изместването с един час до 17:30 не беше достатъчно, може би следващият път ще трябва да го направим от 19:30 ... имаме достатъчно време до залеза на слънцето и така хората ще имат повече време за почивка през деня
    - не успяхме да направим парадна колона от летището до центъра на селото, тъй като всички се разбягаха от жегата на летището с бързи темпове, трябва следващият път да помислим за това и да направим хубава парадна колона като в Дряново
Всякаква обратна връзка е добре дошла!
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали

милен
Мнения: 91
Регистриран: 21 април 2008
Репутация: 5
Местоположение: Габрово
Автомобил: ВАЗ 21061

Впечатления и отзиви за "Събор 2020 - Аспарухово"

Мнение от милен » 06 юли 2020 11:45

Много благодарности на Пламен и на цялото ръководство на клуба. Всичко беше организирано повече от идеално за възможностите на почти един човек. Въпреки умората от слънцето емоцията беше голяма, имаше много нови приятни и полезни запознанства, което в крайна сметка е най-важното. От Габрово вече има нов фен на марката😁. До следващия път, който се надявам да е скоро.

Потребителски аватар
vis
Мнения: 192
Регистриран: 25 януари 2020
Репутация: 22
Местоположение: Пазарджик
Автомобил: Лада Веста

Впечатления и отзиви за "Събор 2020 - Аспарухово"

Мнение от vis » 06 юли 2020 14:22

white_shark написа:
05 юли 2020 22:33
Тази година си позволявам аз да отворя темата за отзивите от събор ЛКБ 2020, тъй като бях основен хейтър преди няколко месеца и затова сега искам да кажа/напиша някои неща.
По принцип не съм много вярващ в тази корона история, в която сме въвлечени, но тези ограничения на личните свобода и избор, на свободното придвижване, а оттам и заплахата за социалния ни живот ме накара да преосмисля някои работи. ...
Препоръчвам ти да повярваш и да се пазиш. Аз пропуснах събора именно заради коронавирус. Преди малко повече от две седмици с положителни проби се оказахме аз, жена ми и малкият син. Лекувахме се в домашни условия, мина сравнително леко. Съжалявам, че пропуснах събора, много ми се ходеше. Дори мислех да дойда само за съботата, защото карантината приключи в четвъртък миналата седмица. Но реших, че ще е неразумно и рисковано.
Бъдете здрави! :cheers:

Потребителски аватар
МОРСКИЯ
Мнения: 15
Регистриран: 21 юни 2016
Репутация: 2
Местоположение: Варна
Автомобил: Москвич 408

Впечатления и отзиви за "Събор 2020 - Аспарухово"

Мнение от МОРСКИЯ » 06 юли 2020 19:07

Въпреки че хванах само заключителната част от събора, преброих повече от 40 автомобила. С оглед на "корона психозата" това е много добре. Благодаря ви че аз и моя колега от Москвич клуба бяхме посрещнати така приятелски и радушно. Надявам се че не се натрапихме и досадихме на някой с нашето присъствие, все пак събора си е ваш. Радвам се че се поизпотихме заедно на 40 градусувото слънце и ви благодаря за емоцията и прекрасните моменти. Искам и не на последно мято да ви честитя годишнината от създаването на марката. Честито колеги, и както гласи един лозунг от миналото " Дружба навеки!" :cheers:

Потребителски аватар
1300
Член на Лада Клуб България
Мнения: 557
Регистриран: 27 април 2009
Репутация: 31
Местоположение: Стара Загора
Автомобил: ВАЗ 21011

Впечатления и отзиви за "Събор 2020 - Аспарухово"

Мнение от 1300 » 06 юли 2020 21:45

От 2012 година,когато дойдох за първа година на Узана,съм пропускал само един събор.И много се радвам,че тази година въпреки всичко се състоя.Радвам се,че видях приятели и познати живи и здрави,радвам се,че се запознах с нови хора.Радвам се,че видях място в България което не бях посещавал.Огромно благодаря на всички нагърбили се с организацията и на всички посетили мероприятието.Благодаря,че внесохте малко кеф във сивото ми ежедневие.Дай Боже догодина пак!
"1300" since 1979

stelko_19
Мнения: 9
Регистриран: 13 февруари 2017
Репутация: 0
Местоположение: Шумен
Автомобил: ВАЗ 21061

Впечатления и отзиви за "Събор 2020 - Аспарухово"

Мнение от stelko_19 » 06 юли 2020 23:18

За първа година идвам на събор бях много изкефен! Едно голямо БРАВО и БЛАГОДАРЯ на организаторите! Надявам се догодина пак да съм сред вас!

Потребителски аватар
Мишо
Мнения: 136
Регистриран: 14 април 2011
Репутация: 14
Местоположение: София

Впечатления и отзиви за "Събор 2020 - Аспарухово"

Мнение от Мишо » 07 юли 2020 08:32

Аз за пръв път идвам на събор и впечатленията ми са много добри. Организацията беше много добра, и смятам, че само ситуацията попречи да има още повече коли. Съжалявам, че не можах да остана за по-дълго. Аз за пръв път бях на това място в България и много се радвам, че го посетих. Не мисля, че колегите с москвичите са се натрапили, дори единия предотврати възможноста да отида в кв. Аспарухово - Варна :D.
Благодаря и за това, че удостоихте автомобила ми с награда. Живот и здраве, при следващото мероприятие - пак сме там.

messoto
Мнения: 43
Регистриран: 22 април 2018
Репутация: 27
Местоположение: Стамболово
Автомобил: ВАЗ 2102

Впечатления и отзиви за "Събор 2020 - Аспарухово"

Мнение от messoto » 07 юли 2020 22:11

Здр. колеги........... Аз за първа година дойдох на събора с готов автомобил от марката и мисля,че колата се хареса на колегите и гостите на събитието.Предоволен съм от организацията и вс. което бе свързано с любимата марка.Имаше леки драми с храната и жегата но дане издребняваме нали сме живи и здрави:)))))))) Запознах се с мн. хубави хора с обща страст , влечение и лудост към марката Лада . Извинявам се на доста от вас но няма как да се запозная с всички лично за 2 дена:::::::::(((((((((( да сме живи и здрави ще има и др. срещи ще се запознаем:)))))))))) Едно много огромно благодаря на Пламката ,че помогна и оправхме колата още в петък като успяхме да намерим и сменим на паркинга на хотела- алтернатора-. Определено ще съм редовен от тук нататък с присъствие а защо не и с нови проекти. Пожелавам на всички ви хубаво лято безаварийни километри и може да се виждаме на някой събирания или ретро събори до края на годината:))))) (victory)

Отговори

Върни се в “Събор 2020 - Аспарухово”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост