Впечатления и отзиви за "Събор 2020 - Аспарухово"
- white_shark
- Регистриран: 20 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 21093
Тази година си позволявам аз да отворя темата за отзивите от събор ЛКБ 2020, тъй като бях основен хейтър преди няколко месеца и затова сега искам да кажа/напиша някои неща.
По принцип не съм много вярващ в тази корона история, в която сме въвлечени, но тези ограничения на личните свобода и избор, на свободното придвижване, а оттам и заплахата за социалния ни живот ме накара да преосмисля някои работи.
Тази година стават точно 15г. откакто ходя по тези мероприятия. За толкова време мисля,че съм пропускал не повече от 1-2 събора. През всички тези години се запознах с много хора, с част от които станахме много добри приятели. Отдавна съм спрял да ходя заради автомобилите. Не че не са интересни и не са важна съставка, но какво са те ако нас ни няма? Просто предмети. Та след тия 15г. това събитие си давам сметка,че се е превърнало в начин на живот поне за мен...празник в календара редом до Коледа, Нова година и Великден. И когато възникне въпросителната "Ами ако забранят масовите събития и няма събор...?!" осъзнаваш колко е хубаво да го има. Независимо къде е. Независимо кога е. И хората да ги има. И да можем да си наредим колите на прашната писта, да си пийваме бира на 40 градуса докато се пържим в собствен сос, да чакаме по час и половина една салата на заведението, което не може да смогне с многото поръчки за пореден път, да си премятаме резервни части и да си помагаме, да си пием кафето на сутринта след хубавата празнична вечеря...вместо да си стоим затворени по градовете и къщите.
Голямо БРАВО на всички организатори! Извинения към Пламен отново, задето хвърлих преди месеци хейт, пратих "много здраве и весело изкарване" на всички и казах,че няма да идвам. Понякога съм малко такъв импулсивен...те някои ме понаучиха и не се впечатляват вече. Абсолютно не съжалявам,че дойдох за поредна година и отпразнувах с всички вас 50г. от създаването на Лада! Аз лично забележки към организацията на нашите колеги нямам. Сега,че в ресторанта се бавеха поръчки и беше малко хаос, че инфраструктурата не бе перфектна са неща , за които никой от ЛКБ не може да носи отговорност. Бяхме посрещнати радушно, беше осигурена безопасност за всички, програмата бе добра и се изпълни както беше запланувано, грамотите и фойерверки нямат нужда от коментар - на ниво както винаги.
Мисля да завърша тоя малко дълъг пост отново с голямо благодаря към всички, които вложиха от себе си да се случи това събитие, защото съборът не е даденост, която пада от небето ами е плод на усилията на много хора. Бъдете живи и здрави!
По принцип не съм много вярващ в тази корона история, в която сме въвлечени, но тези ограничения на личните свобода и избор, на свободното придвижване, а оттам и заплахата за социалния ни живот ме накара да преосмисля някои работи.
Тази година стават точно 15г. откакто ходя по тези мероприятия. За толкова време мисля,че съм пропускал не повече от 1-2 събора. През всички тези години се запознах с много хора, с част от които станахме много добри приятели. Отдавна съм спрял да ходя заради автомобилите. Не че не са интересни и не са важна съставка, но какво са те ако нас ни няма? Просто предмети. Та след тия 15г. това събитие си давам сметка,че се е превърнало в начин на живот поне за мен...празник в календара редом до Коледа, Нова година и Великден. И когато възникне въпросителната "Ами ако забранят масовите събития и няма събор...?!" осъзнаваш колко е хубаво да го има. Независимо къде е. Независимо кога е. И хората да ги има. И да можем да си наредим колите на прашната писта, да си пийваме бира на 40 градуса докато се пържим в собствен сос, да чакаме по час и половина една салата на заведението, което не може да смогне с многото поръчки за пореден път, да си премятаме резервни части и да си помагаме, да си пием кафето на сутринта след хубавата празнична вечеря...вместо да си стоим затворени по градовете и къщите.
Голямо БРАВО на всички организатори! Извинения към Пламен отново, задето хвърлих преди месеци хейт, пратих "много здраве и весело изкарване" на всички и казах,че няма да идвам. Понякога съм малко такъв импулсивен...те някои ме понаучиха и не се впечатляват вече. Абсолютно не съжалявам,че дойдох за поредна година и отпразнувах с всички вас 50г. от създаването на Лада! Аз лично забележки към организацията на нашите колеги нямам. Сега,че в ресторанта се бавеха поръчки и беше малко хаос, че инфраструктурата не бе перфектна са неща , за които никой от ЛКБ не може да носи отговорност. Бяхме посрещнати радушно, беше осигурена безопасност за всички, програмата бе добра и се изпълни както беше запланувано, грамотите и фойерверки нямат нужда от коментар - на ниво както винаги.
Мисля да завърша тоя малко дълъг пост отново с голямо благодаря към всички, които вложиха от себе си да се случи това събитие, защото съборът не е даденост, която пада от небето ами е плод на усилията на много хора. Бъдете живи и здрави!
- fenomena6909
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 09 март 2011
- Автомобил: ВАЗ 21011
- Контакти:
И тази година аз съм много доволен от всичко!
Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk
- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 21099
- Контакти:
Първо искам да благодаря на Пламен за организацията и тичането по институциите за да може този събор да се състои и да има такава подкрепа от общината!
Второ, искам да благодаря на всички, които дойдоха, въпреки "пандемията". Имаше много нови лица и надявам се много нови фенове на марката и на клуба.
Имаше неща, които можеха да се направят по-добре, имаше неща, които не бяха под наш контрол, но имаше и неща, които ни се получиха добре. Някои от тези неща са:
Второ, искам да благодаря на всички, които дойдоха, въпреки "пандемията". Имаше много нови лица и надявам се много нови фенове на марката и на клуба.
Имаше неща, които можеха да се направят по-добре, имаше неща, които не бяха под наш контрол, но имаше и неща, които ни се получиха добре. Някои от тези неща са:
- + пистата беше подравнена и изчистена от общината. Ето на това приличаше преди тяхната намеса: https://www.youtube.com/watch?v=415uQ4LKLyY
+ кметът на община Дългопол и на с. Аспарухово много ни се радваха и изразиха подкрепа и готовност за съдействие при следващи събори
+ имахме отразяване от цели 4 национални телевизии: Репортаж Нова ТВ Репортаж на bTV Репортаж на ТВ Европа СКАТ
- - заведението определено не беше готово да посрещне толкова много хора за обяд. За вечерята нещата бяха една идея по-добре.
- имахме само една игра с публиката, може би следващата година ще трябва да добавим още
- жегата се оказа по-силна от нас и 16:30 беше доста рано за начало на конкурсите, слънцето печеше, всички бяха по сенките и дори изместването с един час до 17:30 не беше достатъчно, може би следващият път ще трябва да го направим от 19:30 ... имаме достатъчно време до залеза на слънцето и така хората ще имат повече време за почивка през деня
- не успяхме да направим парадна колона от летището до центъра на селото, тъй като всички се разбягаха от жегата на летището с бързи темпове, трябва следващият път да помислим за това и да направим хубава парадна колона като в Дряново
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали
-
- Регистриран: 21 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 21061
Много благодарности на Пламен и на цялото ръководство на клуба. Всичко беше организирано повече от идеално за възможностите на почти един човек. Въпреки умората от слънцето емоцията беше голяма, имаше много нови приятни и полезни запознанства, което в крайна сметка е най-важното. От Габрово вече има нов фен на марката. До следващия път, който се надявам да е скоро.
- vis
- Регистриран: 25 януари 2020
- Автомобил: Лада Веста
Препоръчвам ти да повярваш и да се пазиш. Аз пропуснах събора именно заради коронавирус. Преди малко повече от две седмици с положителни проби се оказахме аз, жена ми и малкият син. Лекувахме се в домашни условия, мина сравнително леко. Съжалявам, че пропуснах събора, много ми се ходеше. Дори мислех да дойда само за съботата, защото карантината приключи в четвъртък миналата седмица. Но реших, че ще е неразумно и рисковано.white_shark написа: ↑05 юли 2020 22:33Тази година си позволявам аз да отворя темата за отзивите от събор ЛКБ 2020, тъй като бях основен хейтър преди няколко месеца и затова сега искам да кажа/напиша някои неща.
По принцип не съм много вярващ в тази корона история, в която сме въвлечени, но тези ограничения на личните свобода и избор, на свободното придвижване, а оттам и заплахата за социалния ни живот ме накара да преосмисля някои работи. ...
Бъдете здрави!
- МОРСКИЯ
- Регистриран: 21 юни 2016
- Автомобил: Москвич 408
Въпреки че хванах само заключителната част от събора, преброих повече от 40 автомобила. С оглед на "корона психозата" това е много добре. Благодаря ви че аз и моя колега от Москвич клуба бяхме посрещнати така приятелски и радушно. Надявам се че не се натрапихме и досадихме на някой с нашето присъствие, все пак събора си е ваш. Радвам се че се поизпотихме заедно на 40 градусувото слънце и ви благодаря за емоцията и прекрасните моменти. Искам и не на последно мято да ви честитя годишнината от създаването на марката. Честито колеги, и както гласи един лозунг от миналото " Дружба навеки!"
- 1300
- Регистриран: 27 април 2009
- Автомобил: ВАЗ 21011
От 2012 година,когато дойдох за първа година на Узана,съм пропускал само един събор.И много се радвам,че тази година въпреки всичко се състоя.Радвам се,че видях приятели и познати живи и здрави,радвам се,че се запознах с нови хора.Радвам се,че видях място в България което не бях посещавал.Огромно благодаря на всички нагърбили се с организацията и на всички посетили мероприятието.Благодаря,че внесохте малко кеф във сивото ми ежедневие.Дай Боже догодина пак!
"1300" since 1979
-
- Регистриран: 13 февруари 2017
- Автомобил: ВАЗ 21061
За първа година идвам на събор бях много изкефен! Едно голямо БРАВО и БЛАГОДАРЯ на организаторите! Надявам се догодина пак да съм сред вас!
Аз за пръв път идвам на събор и впечатленията ми са много добри. Организацията беше много добра, и смятам, че само ситуацията попречи да има още повече коли. Съжалявам, че не можах да остана за по-дълго. Аз за пръв път бях на това място в България и много се радвам, че го посетих. Не мисля, че колегите с москвичите са се натрапили, дори единия предотврати възможноста да отида в кв. Аспарухово - Варна .
Благодаря и за това, че удостоихте автомобила ми с награда. Живот и здраве, при следващото мероприятие - пак сме там.
Благодаря и за това, че удостоихте автомобила ми с награда. Живот и здраве, при следващото мероприятие - пак сме там.
-
- Регистриран: 22 април 2018
- Автомобил: ВАЗ 2102
Здр. колеги........... Аз за първа година дойдох на събора с готов автомобил от марката и мисля,че колата се хареса на колегите и гостите на събитието.Предоволен съм от организацията и вс. което бе свързано с любимата марка.Имаше леки драми с храната и жегата но дане издребняваме нали сме живи и здрави:)))))))) Запознах се с мн. хубави хора с обща страст , влечение и лудост към марката Лада . Извинявам се на доста от вас но няма как да се запозная с всички лично за 2 дена:::::::::(((((((((( да сме живи и здрави ще има и др. срещи ще се запознаем:)))))))))) Едно много огромно благодаря на Пламката ,че помогна и оправхме колата още в петък като успяхме да намерим и сменим на паркинга на хотела- алтернатора-. Определено ще съм редовен от тук нататък с присъствие а защо не и с нови проекти. Пожелавам на всички ви хубаво лято безаварийни километри и може да се виждаме на някой събирания или ретро събори до края на годината:)))))