Впечатления и отзиви за "Събор 2020 - Аспарухово"
- gtamahkyarov
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 15 януари 2012
- Автомобил: ВАЗ 21214
За първи път присъствах, макар и за малко. Съжалявам, че нямах възможност да остана за цялото мероприятие. Благодарности за организаторите. Аз останах доволен. Надявам се да имам възможност да присъствам и на следващите събори/събирания.
Поздрави!
Поздрави!
- LADA-2107
- Регистриран: 13 април 2008
- Контакти:
Здравейте, от няколко дни се каня да пиша, но или не намирам време или ме домързява. За мен събора мина нормално, безаварийно и като цяло мога да кажа, че ми хареса. За поредна година се затвърждават впечатменията ми, че за мен най-хубавото е пътуването към събора и срещата с приятели, авто - разходките втория ден и така нататаък, а не толкова официалната част. Вчера коментирахме с приятелката ми, че не ни е останало време да гледаме колите, защото сме били заети с това, да говорим с познати и приятели. Лично аз прекарах добре. Тази година за първи път една малка, но съществена част от събора се пренесе в Стара Загора. Благодаря на Пламен за това, че се нагърби с отговлрността да организира събора, както и с това да понесе всички негативи след това!
Нещата които ми направиха лошо впечатление са следните.
- от комплекса не бяха подготвени да посрещнат толкова много хора. По този начин оставят лошо впечатление у посетителите и няма как да кажем добра дума за тях, да им направим реклама.
- лятно време големи горещини, а нямат климатици.
- на пистата по микрофона обявиха, че разполагаме с ограничено време. Тоест: "Правете каквото ще правите и се махайте!". Поне аз така го разбрах. От една страна кмет, община и така нататък казват, че се радват, че за тях е чест да сме техни гости, а от друга с действоята си показват обратното.
- чух не пряко, а от трети лица, че е имало коментари от хора които са били поканени да присъстват, че колите им били много направени и тази писта била под тяхното ниво. Един вид щом няма къде да карат няма защо да идват. Хора които така или иначе не са редовни по събирите и идват на пет години веднъж. Чух (пак от трето лице), че е имало коментари по отношение на това, че подхода към пистата бил неравен и не ставал за ниски коли. 80 коли влязоха, един или двама се затруднили... не знам къде е проблема дали в черния път към пистата или в тези с ниските коли. Такъв тип коментари поазват неуважение и обидно отношение към организаторите.
Нещата които ми направиха лошо впечатление са следните.
- от комплекса не бяха подготвени да посрещнат толкова много хора. По този начин оставят лошо впечатление у посетителите и няма как да кажем добра дума за тях, да им направим реклама.
- лятно време големи горещини, а нямат климатици.
- на пистата по микрофона обявиха, че разполагаме с ограничено време. Тоест: "Правете каквото ще правите и се махайте!". Поне аз така го разбрах. От една страна кмет, община и така нататък казват, че се радват, че за тях е чест да сме техни гости, а от друга с действоята си показват обратното.
- чух не пряко, а от трети лица, че е имало коментари от хора които са били поканени да присъстват, че колите им били много направени и тази писта била под тяхното ниво. Един вид щом няма къде да карат няма защо да идват. Хора които така или иначе не са редовни по събирите и идват на пет години веднъж. Чух (пак от трето лице), че е имало коментари по отношение на това, че подхода към пистата бил неравен и не ставал за ниски коли. 80 коли влязоха, един или двама се затруднили... не знам къде е проблема дали в черния път към пистата или в тези с ниските коли. Такъв тип коментари поазват неуважение и обидно отношение към организаторите.
- Crazzy_Lada
- Официален фотограф на ЛКБ
- Регистриран: 30 декември 2011
- Автомобил: ВАЗ 21051
- Контакти:
Впечатленията ми от събора са много хубави. Отдавна не си бях прекарвала толкова добре на събор. Много съм щастлива, че успях да стегна " Черната Перла" за събора. И макар, че има още доста работа по нея, все пак бяхме заедно. На майсторското малко се притесни и отказа да запали, но накрая тръгна.
Искам да изкажа специална благодарност и адмирации към Пламен, без който нямаше да имаме събор. Организацията беше супер!
За жалкост пистата не можеше да се ползва за драг или дрифт. Жегата беше убийствена, но въпреки това се забавлявахме.
Някои колоритни представители на клуба от софийската група отсъстваха от мероприятието и тяхната липса определено се усещаше. Но все пак се радвам, че се събрахме над 80 автомобила.
Това, че в ресторанта просто нямаше никакво обслужване доведе до много забавни случки, които ще помним с усмивка.
Както винаги голяма част от колите си тръгнаха рано сутринта, но все пак се събрахме малка група ентусиасти с които си организирахме страхотна културна програма на следващия ден.
Много благодаря за хубавия събор и бих искала да предложа да си организираме и една есенна среща, както миналогодишния пикник или някоя от разходките ни из България.
P.S. Съвсем скоро очаквайте снимките от събора!!!
Искам да изкажа специална благодарност и адмирации към Пламен, без който нямаше да имаме събор. Организацията беше супер!
За жалкост пистата не можеше да се ползва за драг или дрифт. Жегата беше убийствена, но въпреки това се забавлявахме.
Някои колоритни представители на клуба от софийската група отсъстваха от мероприятието и тяхната липса определено се усещаше. Но все пак се радвам, че се събрахме над 80 автомобила.
Това, че в ресторанта просто нямаше никакво обслужване доведе до много забавни случки, които ще помним с усмивка.
Както винаги голяма част от колите си тръгнаха рано сутринта, но все пак се събрахме малка група ентусиасти с които си организирахме страхотна културна програма на следващия ден.
Много благодаря за хубавия събор и бих искала да предложа да си организираме и една есенна среща, както миналогодишния пикник или някоя от разходките ни из България.
P.S. Съвсем скоро очаквайте снимките от събора!!!
Лудите нямат спирачки!
- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 21099
- Контакти:
Явно аз не съм се изразил правилно по микрофона. "Ограничението" го наложих по-скоро аз за да не умрем от жега - нямаше никаква сянка и движение на въздуха. Другото, което беше, че полицията не искаше да разреши провеждането на никакви състезания, докато няма медицинско лице, което пък от общината ни осигуриха за 10 минути.LADA-2107 написа: ↑08 юли 2020 08:02- на пистата по микрофона обявиха, че разполагаме с ограничено време. Тоест: "Правете каквото ще правите и се махайте!". Поне аз така го разбрах. От една страна кмет, община и така нататък казват, че се радват, че за тях е чест да сме техни гости, а от друга с действоята си показват обратното.
Кметът на общината и на с. Аспарухово бяха супер доволни, че сме ги избрали за домакини и дори 1 ден преди събора са изкоренили всички треволяци по пистата и са я заравнили (доколкото е възможно). Ето така е изглеждала пистата една седмица преди събора:
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали
Хареса ми събора! Струва ми се, че има доста повече участници/коли в сравнение с последните два събора, на които присъствах.
Видеото е дълго.
- Очката
- Регистриран: 15 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 2103
- Контакти:
Ей как пък никой не се сети да благодари на дамската част от колектива, без която обяда щеше да бъде вечеря. Проявиха креативност и влязоха в роля на обслужваш персонал.
За пистата не мога да коментирам, че дойдох за последните 10мин. И нямам наблюдения.
Всички, които са положили усилия за Събор 2020,според мен се справиха със задачата.
Дочух и аз за материалната част със купи и грамоти, как този или онзи не заслужавал награда. Е грозно е. Лично за мен най-важната част от събора е да създаване нови познанства и затвърдяванена стари.
Благодаря на всички, които допринесоха за осъществяването на събора. До нови срещи!
За пистата не мога да коментирам, че дойдох за последните 10мин. И нямам наблюдения.
Всички, които са положили усилия за Събор 2020,според мен се справиха със задачата.
Дочух и аз за материалната част със купи и грамоти, как този или онзи не заслужавал награда. Е грозно е. Лично за мен най-важната част от събора е да създаване нови познанства и затвърдяванена стари.
Благодаря на всички, които допринесоха за осъществяването на събора. До нови срещи!
- plamil
- Регистриран: 04 февруари 2009
- Автомобил: Citroen Xara
- Контакти:
Благодаря на всички за отзивите, както положителните, така и отрицателните. Благодаря и на тези които се включиха в организацията както на пистата, така и в селото, като по този начин ме отмениха с някои от задачите.
За мен, събора беше ... трудно контролиран хаос
Въпреки това останах с много положителни емоции, срещнах се с приятелите отново, завързах и нови приятелства.
За жителите на селото събора е бил нещо много хубаво, не са очаквали толкова много коли да се съберат пред кметството.
За неразборията с обяда и аз имам частична вина. Беше предвидено тези които ще нощуват в комплекса да има осигурен обяд, а всъщност се изсипаха 3 пъти повече хора. За вечерята - някои хора така и не си направиха труда да заявят предварително че ще вечерят в ресторанта, а някои въпреки резервацията не дойдоха.
Благодаря на всички присъствали че спазваха правилата и през цялото събитие нямаше дори и намек за инциденти.
За мен, събора беше ... трудно контролиран хаос
Въпреки това останах с много положителни емоции, срещнах се с приятелите отново, завързах и нови приятелства.
За жителите на селото събора е бил нещо много хубаво, не са очаквали толкова много коли да се съберат пред кметството.
За неразборията с обяда и аз имам частична вина. Беше предвидено тези които ще нощуват в комплекса да има осигурен обяд, а всъщност се изсипаха 3 пъти повече хора. За вечерята - някои хора така и не си направиха труда да заявят предварително че ще вечерят в ресторанта, а някои въпреки резервацията не дойдоха.
Благодаря на всички присъствали че спазваха правилата и през цялото събитие нямаше дори и намек за инциденти.