Писта Дракон - Калояново
- mitaka_bg_pd
- Регистриран: 20 април 2008
- Автомобил: ВАЗ 21013
Писта Дракон - Калояново
Аз и Жорко (LadaSport) на 30.03 и 31.03 сме там.Заповядайте!
Денис за 30.03 вечерта знаеш
Денис за 30.03 вечерта знаеш
- butaloto.
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 2103
- Контакти:
Писта Дракон - Калояново
Кога е следващото мероприятие на Калояново по спортния календар?
Кризисното положение което изкуствено създадоха, отпада след 10 дни
Кризисното положение което изкуствено създадоха, отпада след 10 дни
Две неща никога няма да забравят сетивата ми - уханието на хубавата жена и мириса от старата Лада.
- tojaga
- Регистриран: 23 февруари 2008
- Автомобил: ВАЗ 21083
Писта Дракон - Калояново
Очератава да посетя https://www.facebook.com/Drakon-Speed-C ... 8086341083 следващата събота 06.11. Все още не се знае дали ще се допуска публика. Ще пиша допълнително в темата, ако има разрешен достъп. Предвид, че не съм карал от 6 години на писта и новата конфигурация не я познавам, ще бъде вълнуващо преживяване за мен поне.
- tojaga
Писта Дракон - Калояново
За съжаление мероприятието ще протече без публика.
- butaloto.
- Контакти:
Писта Дракон - Калояново
Как протече мероприятието? Покара ли?
Две неща никога няма да забравят сетивата ми - уханието на хубавата жена и мириса от старата Лада.
- tojaga
Писта Дракон - Калояново
О да, покарах, врътнах двайсетина обиколки.
Останах с добри впечатления от промените по пистата сравнение от пред 6 години, когато карах последно на нея. Новата секция от двата обратни завоя преди старт-финалната права много ми допада. Другото е, че са отворени и по-ниски бордюрите по завойте, което позволява директното им атакуване и съответно по-висока скорост в апекса на самия завой.
Относно карането ми, направих 3 сесии. И в трите бях най-бавен от всички на пистата, коeто не ми позволи в половината от обиколките да ги направя чисти без да пропускам някого.
Към първата подходих доста предпазливо и карах внимателно. Даденото време от мен беше високи 1.19 за обиколка.
Втората сесия пуснах колата малко по-свобдно през и спирах по-късно преди завойте. Даденото време беше 1.17.9.
В последната сесия, която напрвих няколко промени по колата, което ми позволи да сваля още половин секунда. Най-доброто време, което дадох е 1.17.442.
Прекарах страхотен ден на пистата с Ванко и Чочо, видях се със стари познати. Просто си направих кефа!
Живи, здрави, за следващата година съм предвидил да направя няколко промени по хардуера на колата и се надавам да имам възможността да съм по-често на пистата с приятели, с които да споделя изживяването.
Ето малко снимки:
Останах с добри впечатления от промените по пистата сравнение от пред 6 години, когато карах последно на нея. Новата секция от двата обратни завоя преди старт-финалната права много ми допада. Другото е, че са отворени и по-ниски бордюрите по завойте, което позволява директното им атакуване и съответно по-висока скорост в апекса на самия завой.
Относно карането ми, направих 3 сесии. И в трите бях най-бавен от всички на пистата, коeто не ми позволи в половината от обиколките да ги направя чисти без да пропускам някого.
Към първата подходих доста предпазливо и карах внимателно. Даденото време от мен беше високи 1.19 за обиколка.
Втората сесия пуснах колата малко по-свобдно през и спирах по-късно преди завойте. Даденото време беше 1.17.9.
В последната сесия, която напрвих няколко промени по колата, което ми позволи да сваля още половин секунда. Най-доброто време, което дадох е 1.17.442.
Прекарах страхотен ден на пистата с Ванко и Чочо, видях се със стари познати. Просто си направих кефа!
Живи, здрави, за следващата година съм предвидил да направя няколко промени по хардуера на колата и се надавам да имам възможността да съм по-често на пистата с приятели, с които да споделя изживяването.
Ето малко снимки:
- butaloto.
- Контакти:
Писта Дракон - Калояново
Кога ще е Дракон Къп?
- milev86
- PR на ЛКБ
- Регистриран: 19 май 2008
- Автомобил: ВАЗ 21079
- Контакти:
Писта Дракон - Калояново
Този викент
- butaloto.
- Контакти:
Писта Дракон - Калояново
Очакваме скоро да отворят пистата с новото трасе и траектории.. да се съберем и там.