Есенен автопоход с лади и други самоходни конструкции.
- auto_forum
- Регистриран: 21 март 2008
На мен също ми хареса разходката.
- Crazzy_Lada
- Официален фотограф на ЛКБ
- Регистриран: 30 декември 2011
- Автомобил: ВАЗ 21051
- Контакти:
И на мен много ми хареса похода, въпреки че се возих! Трябва по-честичко да се организираме за подобни събирания. Съгласна съм с предложението на Буталото за още един поход.
А ето и малко снимки от разходката
А ето и малко снимки от разходката
- Прикачени файлове
-
- DSCF5673.JPG (399.02 KиБ) Видяна 236 пъти
-
- DSCF5667.JPG (321.89 KиБ) Видяна 236 пъти
-
- DSCF5672.JPG (352.28 KиБ) Видяна 236 пъти
-
- DSCF5674.JPG (331.7 KиБ) Видяна 236 пъти
-
- DSCF5671.JPG (251.6 KиБ) Видяна 236 пъти
-
- DSCF5665.JPG (337.51 KиБ) Видяна 236 пъти
-
- DSCF5670.JPG (292.19 KиБ) Видяна 236 пъти
-
- DSCF5669.JPG (351.04 KиБ) Видяна 236 пъти
Лудите нямат спирачки!
- Crazzy_Lada
- Контакти:
- Прикачени файлове
-
- DSCF5675.JPG (355.65 KиБ) Видяна 235 пъти
-
- DSCF5685.JPG (392.27 KиБ) Видяна 235 пъти
-
- DSCF5684.JPG (362.28 KиБ) Видяна 235 пъти
-
- DSCF5677.JPG (348.8 KиБ) Видяна 235 пъти
-
- DSCF5676.JPG (341.56 KиБ) Видяна 235 пъти
-
- DSCF5682.JPG (364.51 KиБ) Видяна 235 пъти
-
- DSCF5683.JPG (324.01 KиБ) Видяна 235 пъти
-
- DSCF5680.JPG (369.36 KиБ) Видяна 235 пъти
Лудите нямат спирачки!
- Crazzy_Lada
- Контакти:
- Прикачени файлове
-
- DSCF5686.JPG (253.84 KиБ) Видяна 234 пъти
-
- DSCF5687.JPG (218.24 KиБ) Видяна 234 пъти
-
- DSCF5689.JPG (341.47 KиБ) Видяна 234 пъти
-
- DSCF5700.JPG (313.62 KиБ) Видяна 234 пъти
-
- DSCF5694.JPG (330.53 KиБ) Видяна 234 пъти
Лудите нямат спирачки!
- m_g
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 12 март 2008
- Автомобил: 2101+M21
Яденето на мекици е дълбоко положителна практика и трябва да се практикува редовно.
Да вземем да си спретнем още една разходка? Ето къде съм пробвал и си мисля, че не е зле за един ден около София.
- Гигинския манастир (и там има мръвки за ядене, както и къде да се спре). Оттам - може и посока Трън и обратно.
- Ждрелото на р. Ерма (всички сме ходили много пъти) и с яденето в Трън може би ще е малко по-съмнително. Връщане през Драгоман, може и посока Бучин проход и пак София
- Лакатник - красива природа и хубава кръчма, ама не е ясно 5-6 коли къде ще ги редим, щото уикендите е много навалица - ходят и мотористи, и всякакви любители на вкусното ядене. Опция да се качим до Миланово и паметника на септемврийци - не знам дали драките към паметника са ги поорязали, че иначе е зле с лъскава кола. Но пък гледката е уникална към дефилето. Втора опция оттам през Речките и Вършец и връщане през Петрохан. На мен примерно кръчма "Сталин", която е до пътя, не ми допадна съвсем последния път.
- Обиколка София - Самоков - Боровец и обратно дали през Дупница или през Белчин. На Самоков има къде да се яде. Боровец е навалица, такси за паркинг, ама транзит си е супер.
- Обиколка на язовир Искър - пак до Самоков и Боровец и оттам на запад към Ихтиман и обратно по Тракия.
- Копривщица по подбалканския и обратно по Тракия - разходка из Средна гора.
- По Хемус до Ябланица и връщане обратно през Роман, Мездра и Искърското дефиле.
- Пак на Крушунските водопади и Деветашката пещера. Ходихме с Ладите преди 10-тина години. Сега е доста по-добре, отколкото преди години като ходихме. В неделя с черната Волга и сина ходихме и си изкарахме супер. Между другото - в събота близо 400км със синята Волга. В неделя още 400 с черната. Вчера още 400 с черната и пак ми се ходи някъде.
- Кюстендил и да се мотаем из района. Отиване през Коняво, връщане през магистралата или пък Дупница и Белчин...
- Враца по дефилето, нагоре до Леденика и обратно - може Мездра - Роман и Ябланица.
Кога можете и да решаваме.
Да вземем да си спретнем още една разходка? Ето къде съм пробвал и си мисля, че не е зле за един ден около София.
- Гигинския манастир (и там има мръвки за ядене, както и къде да се спре). Оттам - може и посока Трън и обратно.
- Ждрелото на р. Ерма (всички сме ходили много пъти) и с яденето в Трън може би ще е малко по-съмнително. Връщане през Драгоман, може и посока Бучин проход и пак София
- Лакатник - красива природа и хубава кръчма, ама не е ясно 5-6 коли къде ще ги редим, щото уикендите е много навалица - ходят и мотористи, и всякакви любители на вкусното ядене. Опция да се качим до Миланово и паметника на септемврийци - не знам дали драките към паметника са ги поорязали, че иначе е зле с лъскава кола. Но пък гледката е уникална към дефилето. Втора опция оттам през Речките и Вършец и връщане през Петрохан. На мен примерно кръчма "Сталин", която е до пътя, не ми допадна съвсем последния път.
- Обиколка София - Самоков - Боровец и обратно дали през Дупница или през Белчин. На Самоков има къде да се яде. Боровец е навалица, такси за паркинг, ама транзит си е супер.
- Обиколка на язовир Искър - пак до Самоков и Боровец и оттам на запад към Ихтиман и обратно по Тракия.
- Копривщица по подбалканския и обратно по Тракия - разходка из Средна гора.
- По Хемус до Ябланица и връщане обратно през Роман, Мездра и Искърското дефиле.
- Пак на Крушунските водопади и Деветашката пещера. Ходихме с Ладите преди 10-тина години. Сега е доста по-добре, отколкото преди години като ходихме. В неделя с черната Волга и сина ходихме и си изкарахме супер. Между другото - в събота близо 400км със синята Волга. В неделя още 400 с черната. Вчера още 400 с черната и пак ми се ходи някъде.
- Кюстендил и да се мотаем из района. Отиване през Коняво, връщане през магистралата или пък Дупница и Белчин...
- Враца по дефилето, нагоре до Леденика и обратно - може Мездра - Роман и Ябланица.
Кога можете и да решаваме.
- auto_forum
- Регистриран: 21 март 2008
Някой ще ходи ли на ретрото в Стара Загора другия уикенд?
- LADA-2107
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 13 април 2008
- Контакти:
Аз ходих. Ха ха.... Класика в жанра! Соц. автомобилите пак бяха набутани в края, в ъгъла. Напече ме слънцето, напрегнах се и се скрих на сянка да пия кафе. От там още повече ме напрегнаха, детето взе да мрънка за ци*ка и си тръгнахме.
Другата събота ще има пак (клуба се разцепи на две) и както му приляга ще имаме втори парад. Таааааа... Ако ня накой му се идва да изва. Аз нямам нищо общо нито с единия парад, нито с другия, но ако някой от вас дойде насам, да се обажда или да пише.
Иначе ако ще се разхождате, помослете маршрут/вяриант нещо по-насам. Подбалканския, магистралата....
Другата събота ще има пак (клуба се разцепи на две) и както му приляга ще имаме втори парад. Таааааа... Ако ня накой му се идва да изва. Аз нямам нищо общо нито с единия парад, нито с другия, но ако някой от вас дойде насам, да се обажда или да пише.
Иначе ако ще се разхождате, помослете маршрут/вяриант нещо по-насам. Подбалканския, магистралата....