Онлайн магазин за оригинални авточасти за Лада

Отзиви от Втория конгрес на социалистическите автомобили.

Обсъждане на срещите между членовете и феновете на клуба.
Потребителски аватар
Frysco
Зам. председател на ЛКБ
Мнения: 4309
Регистриран: 18 април 2008
Репутация: 191
Местоположение: София
Автомобил: ВАЗ 2106
Контакти:

Отзиви от Втория конгрес на социалистическите автомобили.

Мнение от Frysco » 27 авг 2017 20:33

Уважаеми делегати.
Искрено Ви моля, да напишете своите отзиви, препоръки и коментари за събора. Те са важни за мен и моля да бъдете честни и искрени.
За да не стават спорове, моля НИКОЙ да не коментира постовете на другите. Темата е нужна на организаторите за да имат обратна връзка с участвалите и да можем да подобряваме организацията за вбъдеще. Аз също няма да коментирам постовете, но ако някой иска, нека ме потърси лично за да обсъдим.

Потребителски аватар
batmial
Мнения: 22
Регистриран: 06 март 2012
Репутация: 1
Местоположение: София
Автомобил: ВАЗ 21061

Отзиви от Втория конгрес на социалистическите автомобили.

Мнение от batmial » 27 авг 2017 21:24

Радо ,дойдох много за малко.Така и не те видях,но разбрах ,че си направил това събитие като цяло да се случи.Негативи чух повече от позитиви.Аз лично имах и други ангажименти и така или иначе с отпраших след 3 часа престой в Дряново - тихо и спокойствие място за отдих.Критики:Не видях медии,нямаше конкретна програма,липсваха номера на участници, конкурс,награди, рекламни материали - плакати и т.н.Последните неща ми е ясно ,че изискват спонсори.Лично обещавам за догодина да ударя едно рамо ,аз си знам как стига да бъда допуснат в организацията.

Потребителски аватар
Nelly
Дама
Мнения: 914
Регистриран: 14 април 2008
Репутация: 35
Местоположение: София
Контакти:

Отзиви от Втория конгрес на социалистическите автомобили.

Мнение от Nelly » 27 авг 2017 21:34

Аз ли ще съм първа? (УПС, изпревариха ме докато пишех :mrgreen: )

Съборът (предвид обстоятелствата за осъществяването му) се получи повече от добре - събрахме се, видяхме се и толкоз. Според мен много хора не разбраха защо стана така. Това, че един друг клуб прояви желание още миналата да организира таз годишния събор и факта, че се оказа, че един месец преди обявената дата никой не ни уведоми, че точно този клуб няма възможност да го направи - много хора не го разбраха. Но не трябва и да го премълчаваме, след като някой поеме ангажимент е длъжен или да го изпълни или да "прехвърли" топката, но поне с възможност за реакция от някой друг. Това не се случи и с "подръчни" материали и 1 месец - успя да се състои само ТОВА!
За в бъдеще:
1. Хубаво би било да се помисли за догодина едно-две подвижни павилиончета с нещо за хапване и пийване. Имаше възрастни хора, които бяха жадни и нямаше от къде да купят една вода!
2. Хубаво би било да помислим за варианти за подвижни тоалетни - мъжете се справят, но за нас, жените, ситуацията е доста по-сложна
3. Музиката добре, но си трябва водещ - дори и да няма никаква програма - хрумна ми идея с дадения микрофон да се обиколи всеки един автомобил и да се даде възможност на собственика да го представи с няколко думи. Така хем време ще "убием", хем който се интересува ще научи нещо повече за марката, модела, поддръжката, собственика и ще се "подобри" и опознаването, а може би и сближаването.

Волната програма тази година ми допадна страшно много, аз съм много доволна - децата са впечатлени.
Владимир, Станимир, Любомир и Красимир Преди имах 4 теории как се гледат деца, сега имам 4 деца и нито една теория как да ги гледам!!!

Потребителски аватар
white_shark
Член на Лада Клуб България
Мнения: 1230
Регистриран: 20 април 2008
Репутация: 12
Местоположение: Бургас
Автомобил: ВАЗ 21093

Отзиви от Втория конгрес на социалистическите автомобили.

Мнение от white_shark » 29 авг 2017 19:11

На мен ми се струва,че от гледна точка колите и хората да не се пръскат е такива събори да са на затворени пространства.Защото на площад е малко като на разграден двор.Той който е решил да си ходи ще го направи ама някакси има такъв ефект като си в някой къмпинг или пред почивна станция,а не хотел...да има къде да си разпънеш спокойно столове,барбекюта и да откараш дето се вика цял ден.

Второто е добре да има някакво автопоходче.Тая година по обективно причини не се случи,но догодина може да го направим.Доста малки градчета и села се радват на такъв тип внимание.За справка давам Чепеларе и с.Павелско от Москвич събора 2016г.,където на едното място ни посрещнаха с награди-изненада,а на другото с народна музика и питка и сол.Отделно карането в колона си е емоция,а и денят се уплътнява по-добре с нещоправене :)

Относно награди,реклами,грамоти,купи,медали и други такива работи аз имам малко друго виждане и мнение.Едно време като се събирахме никой не си е представял,че някога ще си връчваме някакви неща.Никой нямаше и претенции за признания от какъвто й да е тип,а сега има хора,които се разочароват и сърдят от това,че липсват някакви награди.Първоначалната идея беше чисто приятелска на тия събори и ако мотив за идването на събора е получаване на някакво отличие според мен е много жалко.Все повече се говори за пари и границата да се премине в комерсиалната половина е тънка.

Иначе на мен си ми беше добре както винаги.Кой както си го направи дето се вика :)

Потребителски аватар
Crazzy_Lada
Официален фотограф на ЛКБ
Мнения: 311
Регистриран: 30 декември 2011
Репутация: 19
Местоположение: София
Автомобил: ВАЗ 21051
Контакти:

Отзиви от Втория конгрес на социалистическите автомобили.

Мнение от Crazzy_Lada » 05 сеп 2017 10:04

Важното е, че се събрахме и тази година. Би трябвало за друг път да се помисли за програма на събитието, защото без такава е доста скучно. И най-вече забележката ми е точно към нашите членове-на Лада клуб България, в сравнение с другите клубове нашите представители определено бяха в намален състав, може би защото Дряново взе да умръзва като място...Догодина в Узана, за да са доволни всички! :cheers:
Лудите нямат спирачки!

Потребителски аватар
LADA-2107
Член на Лада Клуб България
Мнения: 5312
Регистриран: 13 април 2008
Репутация: 230
Местоположение: Стара Загора
Контакти:

Отзиви от Втория конгрес на социалистическите автомобили.

Мнение от LADA-2107 » 11 сеп 2017 07:51

Според мен събора бе доста добър, като се има предвид краткото време за организация. Събрахме се, видяхмe се, хапнахме, пийнахме, поговорихме, разпуснахме около басейна. За нас май бе повече проятелска среща от колкото събор, но бе много приятно!

Относно организацията, много хора останаха разочаровани, че няма програма и награди, което според мен е разбираемо.

Мисля, че проблема не е толкова в липсата на програма, а в това, че хората очакваха да има такава. Ако още от самото начало бе ясно, че няма да има програма, може би нямаше да има толкова разочаровани.

Относно наградите, те показват, че някой е забелязал и оценил труда ти. Всички знаем колко време, труд, пари и желание се искат за да направиш капествена кола. Ето защо наградите са нужни, те са стимул да вървим напред и да показваме все по-хубави проекти.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост