CLASSIC RACING 2018
- butaloto.
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 2103
- Контакти:
CLASSIC RACING 2018
За членовете на клуба имам договорен вход от 8лв на автомобил за неделния ден. Ще влязат с мен към 9 часа.. трябва да съм на бариерата тогава.
Две неща никога няма да забравят сетивата ми - уханието на хубавата жена и мириса от старата Лада.
- Wolfgar
- Регистриран: 20 април 2013
- Автомобил: ВАЗ 21053
CLASSIC RACING 2018
Аз в Неделя ще идвам
- auto_forum
- Регистриран: 21 март 2008
CLASSIC RACING 2018
Този път ми е оскъден снимковия материал.
- tojaga
- Регистриран: 23 февруари 2008
- Автомобил: ВАЗ 21083
CLASSIC RACING 2018
Гледах някакви снимки в клюкарника от мероприятието, но никой не драсна и два реда от това, какво се случи на пистата и около нея.
- Марто
- Регистриран: 31 март 2008
- Контакти:
CLASSIC RACING 2018
... да, никаква информация ?!
Nobody gonna take my car, I'm gonna race it to the ground, Nobody gonna beat my car, It's gonna break the speed of sound, Oooh it's a killing machine, It's got everything, Like a driving power big fat tyres, and everything
- butaloto.
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 2103
- Контакти:
CLASSIC RACING 2018
На мен не ми беше ден. С ново серво съм, спир помпа с по голям дебит, уникални накладки.. безконтактно запалване спрямо миналия път и дадох слабо време. А колата я усещах че спира, че върви, че добре стои.. траектории ли ми отбягваха, рано спиране на правата.. не знам. Важното е, че няма технически проблеми и финиширахме безпроблемно... и достойно.
С Марто трябва да прокараме заедно на това трасе, да видим проблема в пилота ли е .. или в бегачката
На рено феста ще затворим сезона.. там е ясно, важното е да вземем участие в някое от последващите мероприятия, дали ще е купа Лада или друга дисциплина.. трябва да се кара!
С Марто трябва да прокараме заедно на това трасе, да видим проблема в пилота ли е .. или в бегачката

Две неща никога няма да забравят сетивата ми - уханието на хубавата жена и мириса от старата Лада.