Събор 2021

Обсъждане на срещите между членовете и феновете на клуба.
Потребителски аватар
plamil
Член на Лада Клуб България
Мнения: 1483
Регистриран: 04 февруари 2009
Репутация: 103
Местоположение: с. Аспарухово, общ Дългопол
Автомобил: ВАЗ 21043
Контакти:

Събор 2021

Мнение от plamil » 03 фев 2021 18:35

Колеги, осмелявам се отново пръв да пусна тема за събора на ЛКБ.
По аналогия от предишни години (поне от 2010 насам), съборите на ЛКБ, почти винаги се правят две поредни години на едно и също място.
Затова предлагам Събор ЛКБ 2021 отново да се проведе в с.Аспарухово.

Потребителски аватар
v_gelinski
Член на Лада Клуб България
Мнения: 1063
Регистриран: 15 септември 2011
Репутация: 78
Местоположение: Кюстендил/София
Контакти:

Събор 2021

Мнение от v_gelinski » 04 фев 2021 11:55

Подкрепям.
Тогда нажмут водители стартеры И по лесам, по сопкам, по воде....

Потребителски аватар
stoyichovski
Член на Лада Клуб България
Мнения: 31
Регистриран: 19 декември 2010
Репутация: 0
Местоположение: Благоевград / Кюстендил
Автомобил: ВАЗ 2105
Контакти:

Събор 2021

Мнение от stoyichovski » 04 фев 2021 12:11

Нищо лично но пътувъх с два автомобила до там и пълно разочарование ДДС доста положен труд, но лично мнение не добре организирано, прашна писта настаняването никой не знае на къде какво се случва хаус ресторанта чаках 2ч + поръчката почти нищо не бе както бе описано нито ориентировачни табели както бе казаноно и така нататък но браво. За усилията, бих предложил друго място ! Дори се бих нагърбил с тежката задача да го организирам в Кюстендилски регион има добри условия и да го направя незабравим събор !!!

Driftacha
Член на Лада Клуб България
Мнения: 28
Регистриран: 21 март 2013
Репутация: 0

Събор 2021

Мнение от Driftacha » 04 фев 2021 12:39

Привет,колеги!Знам,че е много лесно да се плюе по чуждия труд и знам колко усилия коства една такава мащабна организация,НО и аз съм на мнение да направим нещо по различно и да пречупим "традицията" и да го направим на съвсем ново място.Предлагам да е в центъра на България,за да е удобно на всеки и пропътуваното разстояние да е горе-долу еднакво за всички желаещи да присъстват.Предлагам като местности да е нещо около:Плевен,Ловеч,Троян,Габрово,Велико Търново,Стара Загора и околностите.За Троян,ще помогна с каквото мога по организацията.
Поздрави,Момчил!

stelko_19
Мнения: 6
Регистриран: 13 февруари 2017
Репутация: 0
Местоположение: Шумен
Автомобил: ВАЗ 21061

Събор 2021

Мнение от stelko_19 » 04 фев 2021 15:21

Съгласен съм че в Аспарухово не бяха подготвени за толкова хора,за пистата да беше прашна все пак и беше обърнато доста внимание нямам нищо против да е отново там предполагам че този път ще се подготвят повече и ще е на по високо ниво но и да не е там пак ще си направим веселото

VFTS
Мнения: 2
Регистриран: 03 февруари 2021
Репутация: 0
Местоположение: Бургас
Автомобил: ВАЗ 2101

Събор 2021

Мнение от VFTS » 04 фев 2021 15:46

С две ръце за Аспарухово (victory)

милен
Член на Лада Клуб България
Мнения: 69
Регистриран: 21 април 2008
Репутация: 4
Местоположение: Габрово
Автомобил: ВАЗ 21061

Събор 2021

Мнение от милен » 04 фев 2021 20:44

Събора в Аспарухово беше най-добре организиран благодарение на Пламен като се има предвид че не е имал директна подкрепа за организацията. Всичко беше повече от идеално. Който не му харесва да не идва. Това не е пет звезден хотел олинклузив. На събори се събираме съмишленици на марката които сме свикнали да се цапаме с Ладите си и разни дребни неволи за чакане в ресторанта не ни интересуват. Подкрепям с две ръце повторната инициатива на Пламен за което адмирации.
Между другото аз имах някаква идея за Велико Търново, но нямам опит в организацията. Ако някой колега знае повече за там да пише - например Ганчо.
Ако ли не Аспарухово си е перфектно.

Потребителски аватар
Божидар
Мнения: 114
Регистриран: 30 май 2014
Репутация: 5
Местоположение: Варна
Автомобил: ВАЗ 2105

Събор 2021

Мнение от Божидар » 04 фев 2021 21:15

Здравейте ,колеги! Аз също съм доволен от събора в с.Аспарухово. С нетърпение очаквам следващия! :) За място по-скоро си мисля,че не трябва да се повтаря ,тъй като би трябвало хора от цялата страна да могат да се насладят на събора (който сам по себе си е една атракция за хората) без значение дали са участници,гости,туристи или местни жители. Бих предложил също като колегата Момчил района на троянския балкан ,връх Шипка,Бузлуджа и околията.

Енчо
Мнения: 2
Регистриран: 11 юни 2020
Репутация: 0
Местоположение: Пловдив
Автомобил: ВАЗ 2106

Събор 2021

Мнение от Енчо » 05 фев 2021 08:18

Здравейте според мен събора трябва да е в центъра на България да е справедливо за всички .Давам пример на последния ретро събор на който присъствах беше в Стара Загора в парк Артилерийски беше уникално сенчесто добре поддържано чисто и имаше дебели сянки може да се наредят ладите по алеите има си сцена и общо взето всичко нужно за едно такова меруприятие според мен е доста по добре от прашасала писта или полигон на която е 40+градуса (не убиждам никой изминал събор просто изказвам мнение✌) ако има колега от стара загора и може да помогне ще е много добре поздрави

Потребителски аватар
LADA-2107
Член на Лада Клуб България
Мнения: 5789
Регистриран: 13 април 2008
Репутация: 277
Местоположение: Стара Загора
Контакти:

Събор 2021

Мнение от LADA-2107 » 05 фев 2021 10:25

Така... и аз да кажа това - онова.

По отношение на мястото - би било добре да е в центъра на България, но не може винаги да е там. Местата в централната част са определен брой и рано или късно се изчерпват. Събора се прави там където има човек готов да го организира.

По отношение на храната - манджата закъсняла - ГОЛЯМ ЗОР!!! Пламен е предупредил в ресторанта и в хотела, до там! Неговата отговорност свършва. Това, че собствениците и персонала са безотговорни - вината е тяхна. Имаше и други места за спане и хранене в района до колкото разбрах. Мен друго ме ядоса - едни хора (от нашите) се хванаха да помагат на персонала за да стане по-бързо, после до 17 часа стояха за да оправят кой какво ял, кой какво пил, кой какво платил. Други дойдоха, седнаха, напълниха корема, хвърлиха едни пари на масата и отидоха да спят на хладно под климатика....

По отношение на пистата - това е изоставено бивше селскостопанско летище, не е състезателна писта. За без пари толкова!!! Я се опитайте да наемете Калояново за един ден.... Още повече подхода към пистата бил неравен, тези с ниските коли опирали..... Кой ги е карал да си изсипват колите на земята? Това е Лада събор, не тунинг изложение или стенс шоу. Преди години в Габрово на летището като имаше хубава писта, че какво? Някой се опита да реди конуси, да организира игри с публиката и какво? Всички като видяха права отсечка - ЮРУШ НА ГОНКИТЕ!!! Как не се изпотрепаха на знам.....

По отношение на организацията - винаги бързаме да се изплюем върху организатора! Ама винаги! Не гладаме нас си. Единия се оспал, на другия колата му се развалила, третия спирал да пие кафе и да пуши, четвъртия го напънало в движение - всички закъснели, ама организатора виновен - организацията слаба! Преди години във Варна Джони като ви направи план и организация, че кой ги спазва. Парадни обиколки, не знам какво.... единия искал да ходи на плаж, другата тръгнала на другия край на България по фантазия, без да се погледне колата, без да се подготви....

Енчо, това на което присъства в Стара Загора е ретро парад, организиран от старозагорски автомобилен ретро клуб. Организация на която прецедателя и членовете са разни бизнесмени, хора с пари и влияние. Самия клуб разполага с пари и влияние. Не е проблем да ангажират парка за един ден. На нас няма кой да ни го даде. Мой близък, най-добър приятел беше се опитвал да отганизира събор в града. Беше се мъчил да говори с община, полиция.... никаква отзивчивост от никъде. Тук няма кой да се наеме да организира каквото и да е според мен.

Отговори

Върни се в “Срещи”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта