София
- m_g
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 12 март 2008
- Автомобил: 2101+M21
София
Помежду другото, баш в неделя бях на шкодаджийската среща на НИМ до към 16 и малко. Събрахме се 4 задномоторни Шкоди. Валя дъжд и беше чудно време. Лади не видях.
В събота се видяхме на Кюстендил на парада с обичайните заподозрени.
На Бояна сега е страшна свинщина, заградена е цялата дълга част и са наслагали кашпи и пейки, та разхождащите се да се пекат като гущери или да ги вее вятъра.
Както и да е, може би е адекватно да си намислим среща някъде на по-добро място и по възможност на заведение. Ако е за стърчане прави до колите - място има например на Ритуалната в Хиподрума. В неделя не е кой знае колко задръстено с коли. И некви заведения има наоколо.
Вече си е кофти времето, не е да се набутаме в някоя бензиностанция. То и колите си ги знаем, ама все пак друго си е да се мотаем около тях.
Или да се пробваме за някаква разходка - преди години и това имаше успех.
В събота се видяхме на Кюстендил на парада с обичайните заподозрени.
На Бояна сега е страшна свинщина, заградена е цялата дълга част и са наслагали кашпи и пейки, та разхождащите се да се пекат като гущери или да ги вее вятъра.
Както и да е, може би е адекватно да си намислим среща някъде на по-добро място и по възможност на заведение. Ако е за стърчане прави до колите - място има например на Ритуалната в Хиподрума. В неделя не е кой знае колко задръстено с коли. И некви заведения има наоколо.
Вече си е кофти времето, не е да се набутаме в някоя бензиностанция. То и колите си ги знаем, ама все пак друго си е да се мотаем около тях.
Или да се пробваме за някаква разходка - преди години и това имаше успех.
- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 21099
- Контакти:
София
Да пробваме тази неделя около обедните/следобедните часове когато все още пече слънце да се видим? Аз съм ОК да сменим мястото с нещо ново.
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали