Здравейте, нов съм в тези среди и тепърва започвам да се уча, извинявам се ако вече има такава или подобна тема.
Та взех си една бяла петичка и искам да я постегна, най-големият проблем ми е предницата, при движение от 5 нагоре колата ходи ляво-дясно и има голям луфт във волана. Въпросът ми е какво е заминало и какво и как да проверя : секторна кутия, хебел, амортисьори ли?
Благодаря предварително на отзовалите се!
Щом има голям луфт във волана, виж първо кормилната кутия. Тя има винт за регулиране. Ладата има много кормилни накрайници - общо 4 или иначе казано 2 къси и 2 дълги + кормилната щанга под двигателя. Общо 6 връзки. Всяка от тях по малко хлабина да има, сбора от хлабините става голям. Хубаво е да се огледа всичко. Паразитния хебел е на втулки (ако е оригиналния). Има и ново производство с лагери. Ако е от стария тип, когато изсъхне греста в него започва да скърца. Амортисьорите също можеш да ги огледаш ако са омаслени значи са изтървали. Не е нещо спешно, но няма да е лошо да вземеш мерки - когато можеш да ги смениш.
Ако си карал по-нов автомобил и очакваш Ладата да се управлява или да стои на пътя като съвременна кола - няма как.
А я аз да питам, на кафявята ми 1600 нещо затегна волана, върти се като кола със серво, на която сервото не работи. Има масло в кормилната кутия, не е пренатегната, има си нормалния луфт.
На къде да се насоча да гледам.
...чак пък блокирала ... в действителност,това което обикновено се случва с щангите е че: след време, гуменият маншон започва да 'пропуска'...попадналият абразив(вода,кал) води до повишено триене и износване(но не и блокиране)...съответно пък триенето спомага за по-трудно 'въртене' а износването- до луфт на волана...
на кафявята ми 1600 нещо затегна волана, върти се като кола със серво, на която сервото не работи
... за стабилност да не си турил отпред някой баници 205х... Жигулката навремето оригинално си беше със 155...от тогава насам, като гледам нищо не се е променило освен размера на гумите и ...
Странни съвети за колега, който е нов в тези среди.
Колега, иди на стенд да ти проверят какво не е наред, какво е за смяна. Безплатно е или някакви 5 лв. Дори има места където освен стенд предлагат и смяна на повредените части. И един съвет:
Шарнири, накрайници и щанги пристигат БЕЗ СМАЗКА в маншона. Затова си сложи грес в гумените маншони преди монтажа. За да не се оплакваш като други колеги, че ти е блокирал шарнир.