Търся чертеж на фланец за глава за Самара
- LADA-2107
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 13 април 2008
- Контакти:
Колеги, къде мога да намеря чертеж на фланец за главата на 21083 откъм портовете към клапаните? Трябва ми цял фланец за всичките 8 отвора с всички отвори за закрепване чрез шпилки, даже и отворите за антифриза който подгрява колектора. Надявам се, че се сещате за какво говоря. А ако някой може да ми изработи такъв фланец ще е още по-добре.
- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 21099
- Контакти:
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали
- LADA-2107
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 13 април 2008
- Контакти:
Не съм предполагал, че на сайта има качени такива неща. Благодаря много!
А ако се наложат чертежите на двата колектора ще се получи ли това което искам? В смисъл в монтажно положение на главата двата колектора плътно ли са долепени един към друг или имат някакво разстояние - примерно 1-2 мм.
А ако се наложат чертежите на двата колектора ще се получи ли това което искам? В смисъл в монтажно положение на главата двата колектора плътно ли са долепени един към друг или имат някакво разстояние - примерно 1-2 мм.
- Денис И.
- Председател на ЛКБ
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 21099
- Контакти:
Има луфт, не може да са прилепнали заради термичното разширение, ако са прилепнали като се раздуят ще стане беля. Не случайно от завода са ги направили разделени. Във входящия трябва да имаш възможно най-студен въздух за повече мощност, а ако свържеш фланеца с горещите изходящи газове само ще го нагряваш тоя въздух. Ако пък имаш и турбо, то работата става плачевна.
П.П. И във форума съм ги пускал, не са само на сайта Лада Самара - Фланци за изпускателен/всмукателен колектор 8V не си си направил труда да потърсиш просто
Заключвам темата като дупликатна. Ако имаш въпроси. Ползвай другата.
П.П. И във форума съм ги пускал, не са само на сайта Лада Самара - Фланци за изпускателен/всмукателен колектор 8V не си си направил труда да потърсиш просто

Заключвам темата като дупликатна. Ако имаш въпроси. Ползвай другата.
http://www.ladaclub-bg.com - новини, статии, полезна информация, рекламни материали